Game info

Animal Crossing

Kruip in een leven van jouw alter ego. Nintendo's nieuwste telg Animal Crossing schetst een cartoonachtige wereld met veel bossen, vrolijke omgevingen en dieren als inwoner. De speler krijgt de mogelijkheid om zijn of haar eigen wezen te ontwikkelen, samen met een huis, eigen vriendjes en werk. Een soort The Sims gekruisd met de Fabeltjeskrant dus. Dat klinkt kinderachtig, maar het spel is zo creatief omgezet in een echte simulatie, dat het ook volwassenen zal weten te boeien. Het verschil tussen dag en nacht, de reactie van de inwoners daarop en de mogelijkheid om zelf contacten te leggen, brieven te sturen of werk te zoeken, maken van Animal Crossing een beleving om niet snel te vergeten.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Eigenlijk kent de game maar bijster weinig minpunten. Natuurlijk zijn de graphics niet bepaald top-notch, gezien het gewoon opgepoetste N64 beelden zijn, maar toch mag dit de pret niet drukken. Het geeft de game eigenlijk een geheel eigen feeling mee en het is dan ook moeilijk om je de game op een andere manier voor te stellen.</p>
    Score: 90 Fantastisch
    • Geen doel...heerlijk!. Cute, maar op een leuke manier
    • Na een tijd wordt het saai. Geen supergraphics

Artikelen

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord