Game info

Alien Shooter: Vengeance

Alien Shooter: Vengeance speelt zich af in een sciencefictionwereld en is een shooter game met snelle actie. In de tientallen missies moet de speler zich een weg banen door hordes buitenaardse wezens. Bovendien is er een RPG-element toegevoegd: de verschillende speelbare personages kunnen steeds beter worden. De game bevat tientallen wapens en meer dan twintig handige gadgets om de meer dan vijftig verschillende soorten monsters af te maken. Er zijn drie verschillende gamemodi. In Campaign gaat de speler aan de hand van het verhaal de game door. In Survival is het de bedoeling om zo lang mogelijk te overleven. Tot slot biedt de multiplayermodus de mogelijkheid om met twee man online of met zes man over een lokaal netwerk te spelen.

Nieuwste review

Alien Shooter Vengeance is een verrassend leuke game geworden waarbij je lekker hersenloos alles kan kapotschieten wat op je beeldscherm beweegt. Zoek je diepte, een goed verhaal, gevoelige dialogen en meer van dit moois, zoek dan verder. Alien Shooter Vengeance is gewoon keiharde actie, en dat vinden wij helemaal niet erg!

7
Score
70
Score: 70
  • Pluspunten
  • Lekker knallen zonder na te denken. Veel verschillende vijanden. Wapens en karakter ver uit te breiden. Goede mogelijkheid tot herspeelbaarheid
  • Minpunten
  • Erg kort. Grafisch nogal achterhaald. Kan misschien nogal eentonig worden. Geen supermoeilijke game

Artikelen

Screenshots