Game info

Alien Hominid HD

Alien Hominid is de eerste titel van ontwikkelaar The Behemoth. Het spel is gebaseerd op een flashgame die zeer populair is op Internet. In het spel neem je de controle over een kleine alien die op aarde is gestort. Het buitenaardse wezen word al gelijk achterna gezeten door allerlei overheidsinstanties, dus is het vechten voor je vrijheid. Alien Hominid is een 2D-shooter vergelijkbaar met bijvoorbeeld Metal Slug. Je loopt door de levels van alles af te knallen, van FBI-agenten tot auto's, busjes en onschuldige burgers. Zo af en toe kom je een eindbaas tegen. Het spel staat bekend om zijn hoge moeilijkheidsgraad waardoor veel spelers soms zijn geneigd af te haken.

Nieuwste review

Alien Hominid HD is een rasechte arcadegame in een modern jasje, wat betekent dat je wel enigszins van de onvergeeflijke aard van het spel moet houden, om het te kunnen waarderen. Houd je daarvan dan krijg je zeker waar voor je geld, want Alien Hominid kost je slechts 800 punten. En dan krijg je ook nog een hele rits minigames cadeau.

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Lekker ouderwets knallen. Zeer uitdagend. Prachtige grafische stijl. Online highscorelijsten. Minigames zijn leuk extraatje
  • Minpunten
  • Niet voor iedereen weggelegd

Artikelen

Screenshots