Game info

Aion: Tower of Eternity

Aion is een Massively Multiplayer Online Role-Playing Game (MMORPG) waarin je de mogelijkheid hebt om dynamische relaties op te bouwen met engelen, demonen en draken om het voortbestaan van de wereld te bepalen. Via sociale, economische en culturele ervaringen ontwikkelt de verhaallijn van Aion zich. Dankzij de kracht van de Crytek game-engine kun je bergen beklimmen en door bewegende wolken vliegen. Van weerseffecten tot hitte golven tot bruisende kustlijnen. Wat deze MMORPG bijzonder maakt is de nadruk op gevechten in de lucht. Spelers kunnen de lucht in met hun personages en de strijd aangaan met magische wezens in de wolken boven het land Atreia. Ook bijzonder is dat één van de drie soorten wezens door de computer bestuurd wordt, waardoor spelers strijden tegen spelers én tegen computergestuurde vijanden, die beiden andere rassen aanvallen. Yang Ban Ean is verantwoordelijk voor de muziek in Aion. Deze Aziatische muzikant heeft aan veel Tv-series, films en animé-series gewerkt waaronder The Twelve Kingdoms. In het spel zit PvPvE, een systeem dat de complexe relaties en allianties beheerst tussen realms, rassen en guilds en een NPC (niet speelbaar personage), de draken, die standaard de vijanden zijn van alle spelers.

Nieuwste review

Aion is een uitzonderlijke MMORPG. Zowel het PvPvE-spelconcept als de presentatie zijn fantastisch. De levensduur van de game is zelfs voor een MMORPG ongelofelijk en daarnaast is de game ontzettend compleet, zowel in verhaal als in gameplay. Aion: The Tower of Eternity is een onvergetelijke ervaring, die eigenlijk door iedere MMORPG-speler meegemaakt moet worden.

9
Score
90
Score: 90
  • Pluspunten
  • Unieke variant op het MMORPG concept. Prachtige omgevingen en personages. Zeer uitgebreid en lange levensduur (100+ uur). Vliegen
  • Minpunten
  • Niet voor spelers zonder doorzettingsvermogen

Artikelen

Screenshots