Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Game info

Agricultural Simulator 2012

In Agricultural Simulator 2012 neemt de speler de rol aan van een agrariër. Het leven van een boer is niet makkelijk en de speler zal hard moeten werken om geld te verdienen door goederen te verkopen. Spelers kunnen zelf apparatuur kopen van merken als Fendt, Challenger, Massey Ferguson en Valtra om hun gewassen mee te verbouwen en oogsten. Ze kunnen handelen in gewassen, vee en biogas. Het geld dat verdiend wordt met de verkoop, kan weer geïnvesteerd worden in nieuwe en betere apparatuur. De speler kan zelf kiezen of hij achter het stuur van zijn tractoren en andere voertuigen stapt, of dit overlaat aan het spel zelf, zodat hij zich meer kan richten op het businessgedeelte van de game. Die business is belangrijk in de carrièremodus van Agricultural Simulator 2012. Spelers kunnen onder andere handelen in zaden, machines en dieren op de markt. De game kent verder onder andere een multiplayermodus via LAN en internet en een dag-en-nachtcyclus.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Agricultural Simulator 2012 is absoluut geen straf om te spelen als je van het boerenleven houdt. De simulator is ietwat eentonig en langdradig, maar bevat genoeg goede punten. Kijk wel uit: het spelen van dit spel kan voor anderen wel een beetje vreemd ogen.</p>
    Score: 65 Oké
    • Degelijke graphics, sexy tractors, veel uitgebreide mogelijkheden
    • Langdradig, kan repetitief overkomen, soms verdomd moeilijk

Artikelen

Screenshots (5)