Game info

Aces of War

In Aces of War vlieg je in nauwkeurig nagemaakte vliegtuigen die stammen uit de Tweede Wereldoorlog. Hiermee herbeleef je de grootste gevechten uit de geschiedenis zoals die bij Pearl Harbour. De historische achtergrond en realistische briefings geven deze game een echt simulatorgevoel. De game is echter niet een pure simulatie, er is namelijk naast een simulatiemodus ook een arcademodus. Als je de combatmodus wilt combineren met de vliegsimulator kun je dit doen in de free ‘flight-modus’. Door goed te vliegen moet je je tegenstanders in de lucht te snel af zijn en kun je het grote aantal missies uitspelen. Door het uitspelen van die missies speel je allemaal vliegtuigen vrij die je vervolgens in je grote hangar kunt opslaan.

Nieuwste review

Aces of War had een vermakelijk spel kunnen worden, maar in de realiteit is er niet veel leuks aan. Grafisch stelt het spel grotendeels teleur, de besturing werkt niet naar behoren, er is geen sprake van een leuke verhaallijn en men heeft zich de moeite bespaard om een multiplayerfunctie toe te voegen. Mensen die echt wanhopig op zoek zijn naar een nieuw vliegspel kunnen deze game misschien binnen een paar jaar uit de budgetbak plukken, maar alle andere personen blijven best weg van Aces of War.

3
Score
30
Score: 30
  • Pluspunten
  • Vliegtuigen zien er in orde uit. Briefings leuk voor de échte WOII-fan
  • Minpunten
  • Omgevingingen flets en grauw. Besturing werkt niet lekker. Moeilijk te besturen camera. Geen spanning door ontbreken verhaallijn. Waar is die multiplayer?

Artikelen

Screenshots