Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Game info

Ace Combat: Squadron Leader

Vliegen op de console is eerder een uitzondering dan een regel. Waar de PC vele Flight Simulators heeft, moet de PlayStation 2 het maar met één bepaald spel doen: Ace Combat. Het vijfde deel komt dit jaar uit en beloofd zijn voorganger op alle fronten te overtreffen. Het spel zal twee keer zo groot als Ace Combat 04, die al behoorlijk groot was. Vliegtuigen zullen ook in grote getallen aanwezig zijn. Er zijn er vijftig, die allemaal gebaseerd zijn op werkelijk bestaande vliegtuigen. Nog een nieuwe toevoeging is die van de radio. Hoe en wat dit precies is, is momenteel nog onduidelijk. In de vorige Ace Combat delen deed je de missies voor een groot deel in je eentje. In Ace Combat 05 zul je steeds begeleid worden door een aantal andere piloten en zal er tevens goed samengewerkt moeten worden.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Ace Combat: Squadron Leader is een meeslepende vlieggame waar maar weinig op is aan te merken. De AI en het team-order systeem hadden wat beter kunnen worden uitgewerkt.</p>
    Score: 80 Uitstekend
    • Grafisch een pareltje. Verhaal is meeslepend
    • Vriendelijke AI is wat lafjes. Het team-order systeem had beter uitgewerkt kunnen worden

Artikelen