Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Game info

A Shadow's Tale

In A Shadow's Tale bestuur je de schaduw van een naamloze jongen. Met deze schaduwjongen probeer je een toren te beklimmen, die in een afgelegen gebied staat. In jouw mysterieuze zoektocht wordt je bijgestaan door een zwarte vlinder genaamd Spangle. Deze platformgame draait om schaduwen. Net zoals je niet de jongen, maar zijn schaduw bestuurt, beweeg je jezelf ook niet voort via objecten, maar via hun schaduwen. Als er dus een pilaar staat, gebruik je de schaduw hiervan om erop te klimmen. Als er een hendel is, moet je aan de schaduw trekken om deze te activeren. Door lichtbronnen in de omgeving te manipuleren kun je de obstakels in de omgevingen overwinnen. Tijdens het avontuur verandert de lichtval afhankelijk van de stand van de zon. Als de schaduwjongen volledig opgaat in het licht of in de schaduw, dan verdwijnt hij. Het is dus belangrijk dat je altijd een platform van schaduw onder je voeten houdt. Door belangrijke voorwerpen te verzamelen kan de jongen telkens naar een nieuw onderdeel van de toren komen.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Het rustige karakter, de combinatie van mat kleurgebruik en loungemuziek en de toegankelijke, traditionele gameplay maken van A Shadow&rsquo;s Tale &eacute;&eacute;n van de beste third party-Wii-titels van dit najaar. Jammer dat er veel trial-and-error-momenten zijn en dat de vijanden enigszins misplaatst aanvoelen.</p>
    Score: 70 Goed
    • Verhaal, toegankelijkheid, sfeer
    • Trial-and-error-gameplay, vijanden, lage moeilijkheidsgraad

Artikelen

Screenshots (147)