Gamer E3

Op deze pagina kan je alle aankondigingen, trailers, previews en meer vinden van E3 2018, de grootste gamebeurs van het jaar. Dit jaar wordt de gamebeurs zoals gewoonlijk in Los Angeles gehouden op 12 tot 14 juni. Check ook onze Facebook, Instagram en Twitter voor nog meer plezier rechtstreeks vanaf de beursvloer!

Benieuwd wat je op Gamer.nl kan verwachten tijdens E3 2018? Natuurlijk vind je het laatste nieuws, samenvattingen, previews, interviews, Community Awards en nog veel meer! Lees hier precies hoe je bij ons kan genieten van de beurs.

E3-persconferenties in Nederlandse tijden

Check ook ons overzichtsartikel met alle tijden, de streams en verwachte games van de E3-persconferenties.

Columnreeks: Onderweg naar E3

E3

De magie van de beurs

De E3 komt eraan. Vanaf zaterdag 9 juni beginnen de persconferenties en de week erna gaan de deuren van de beurs open. In een serie columns neemt redacteur Michel verschillende facetten van de E3 onder de loep. In deze eerste aflevering vertelt hij hoe het is om de beurs te bezoeken.

De E3 kan niet blijven bestaan

In de tweede aflevering stelt Michel dat de E3 zoals we hem kennen uiteindelijk compleet verdwijnt. Geniet er dus nog van zolang het kan.

De E3 vanuit Nederland ervaren

In deze derde en laatste aflevering schetsen we een beeld van hoe je als (Gamer.nl-)redactielid de show vanuit Nederland meemaakt.

E3 previews

Battlefield V (hands-on)
Zoals verwacht keert Battlefield dit jaar terug naar waar het allemaal begon: de Tweede Wereldoorlog. Twee jaar terug bewees Dice dat het heer en meester is in het overbrengen van historische conflicten en ook dit jaar zet de ontwikkelaar alles op alles om van Battlefield V hun beste shooter ooit te maken.
Lees de volledige preview hier

The Division 2 (hands-on)
Na veel controverse en hard werk van ontwikkelaar Massive is The Division een uitstekende game geworden. Hoewel de game al tijdens de bèta zeer goed ontvangen werd door zowel gamers als media, kreeg Ubisoft flink wat kritiek vanwege een gebrek aan content en liep het spelersaantal drastisch terug. Het is daarom uiterst belangrijk dat The Division 2 goed uit de startblokken gaat, en op basis van onze eerste speelsessie kunnen zijn we behoorlijk positief.
Lees de volledige preview hier

Anthem

E3-nieuws