De beste manieren om het meeste uit je ASUS-componenten te halen

Samen met ASUS kijkt Gamer.nl, samen met InsideGamer en Power Unlimited naar de beste manieren om het maximale uit je ASUS-componenten te halen, of dat nou over overklokken gaat of om de RGB-belichting . Het resultaat daarvan is een reeks artikelen en video's die je op deze pagina kunt vinden.

Yarasky en Asus mikken samen op de E-sports-top

De meeste mensen zullen Jan ‘Yarasky’ Caspers als YouTuber of Zenfone-cameraman kennen, maar een aantal jaar geleden was hij Call of Duty-eSporter. Hij besloot echter vol voor YouTube te gaan en zette zijn eSports-plannen in de ijskast. Deze zijn nu ontdooit, want samen met ASUS richtte hij vorig jaar Brash eSports op.

Lees nu het volledige artikel op InsideGamer en Power Unlimited.

Asus

Router-Man en AI Mesh: De betonnen bedreiging

Aanschouw Router-Man, een echte moderne superheld die de belangrijkste basisbehoefte voor de mensheid garandeert: wi-fi. Maar één man is niet voldoende als er zich een grote bedreiging vormt...

Wil je ook kans maken op een Asus ROG Gaming Router voor jouw netwerk waardoor je nóg beter gaat gamen? Ga dan naar deze link en vul het formulier in!

Vragen over pc-gaming? Vraag het de expert

Het zijn gouden tijden voor pc-gamers: er worden veel toffe games gemaakt en de hardware wordt steeds toegankelijker. Toch is het zeker niet altijd plug-and-play en kom je als (nieuwe) pc-eigenaar vast wel eens zaken tegen die onduidelijk zijn. Daarom kun je bij Gamer.nl je vragen over pc-hardware kwijt bij Bart, de expert van Asus die de beste vragen beantwoordt!

Klik hier voor meer informatie en de link om je vragen in te sturen.

Asus

Overklokken voor dummies: CPU - Haal meer uit je Intel-processor

Overklokken is niet zonder risico, maar wanneer je het verstandig aanpakt, kun je net dat beetje extra rekenkracht uit je pc halen. Hoe je dat doet? Wij helpen je graag op weg.

Asus goodie give-away

Bij Power Unlimited kon je diverse Asus-producten winnen, tenminste, dat probeerde André van Asus duidelijk te maken aan Ed, de eindredacteur van PU. Maar dat bleek lastiger dan je zou denken...

Bouw je eigen game-pc

Onze eigen Wilbert is weer aan de slag gegaan om heel duidelijk uit te leggen wat je moet doen en waar je op moet letten als je een nieuwe game-pc wilt bouwen met een AMD chipset. Uiteraard komen daar ook Asus-componenten in voor. Check hier bijvoorbeeld hoe hij een moederboard en AMD Ryzen processor inbouwt.

Daarna ging Wilbert aan de slag met een videokaart en meerdere SSD's. En daar weet Wilbert meer over te vertellen, dan je zou denken. Wist je bijvoorbeeld dat de flops in teraflops staat voor: 'floating point operations per second’? Dacht het ook niet. Lees en bekijk hier het artikel en de video op Gamer.nl.

Disco-pc

Florian van Power Unlimited heeft zich voorgenomen om een toffe disco-pc te maken, om alle onderdelen te vinden die maar lampjes kunnen hebben, en die ook daadwerkelijk in te bouwen en alles samen te laten shinen. Check de disco-pc van Florian, want het resultaat mag er zeker zijn!

Haal alles uit je monitor

De meeste gamers pluggen hun monitor in en gamen er direct op los om er vervolgens niet naar om te kijken, maar het is zeker de moeite waard om even te kijken naar dit artikel op InsideGamer met tips om het meeste uit je monitor te halen. Wist je bijvoorbeeld dat je je monitor zou kunnen overklokken? Check alle tips op InsideGamer.nl.

De Disco PC wordt weggegeven!

Een indrukwekkend aantal aanmeldingen stroomde binnen op de Power Unlimited redactie en daar werd een winnaar uit getrokken die nu een heuse Disco PC in de woonkamer heeft staan. Zo is elke gamesessie een feestje natuurlijk.