Weekoverzicht
smartphone

Smartphone Update - Met Meganoid, 1942 Mobile, Chicken Scream en meer

Ook Kami 2 en The Hello Neighbors Game

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
In de Smartphone Update van deze week zetten we weer vijf interessante games op een rij die recent zijn uitgekomen. Deze week hebben we Island Delta, The Hello Neighbors Game en 1942 Mobile

The Hello Neighbors Game - 2,99 euro

The Hello Neighbors Game is een stealth-horror-game, waarbij spelers het huis van hun buurman binnen moeten zien te komen om te achterhalen wat voor donkere geheimen hij verborgen houdt in zijn kelder. Spelers nemen het op tegen een geavanceerde kunstmatige intelligentie die leert hoe de speler zich voortbeweegt en zich hierop afstemt. Alertheid is een vereiste in de game, want de buurman kan zomaar opduiken. De game past zich aan op basis van de speelstijl van spelers, waardoor de game steeds uitdagender wordt.

The Hello Neighbors Game is beschikbaar voor iOS.

Meganoid - 4,79 euro

Liefhebbers van uitdagende platformers zullen geen genoeg krijgen van Meganoid. De actievolle platformer doet lichtjes denken aan Megaman. Tijdens elke speelsessie zullen spelers willekeurig gegenereerde levels tegenkomen en daarnaast bevat de gamewereld een hoop geheime gebieden die spelers kunnen vinden en ontgrendelen om nieuwe items en shortcuts te gebruiken. Niet alleen zit de wereld vol met geheimen, maar ook kan er gehackt worden. Zowel geautomatiseerde wapens als vijanden kunnen aangepast worden, waarmee spelers hun voordeel kunnen doen.

Meganoid is beschikbaar voor iOS en Android.

Chicken Scream - gratis

Chicken Scream is een vreemde eend in de bijt. De gameplay bestaat niet uit simpelweg op het scherm tappen om de kip vooruit te krijgen. Chicken Scream gaat nog een stap verder. Spelers moeten naar de kip schreeuwen om haar te laten rennen. Om de kip te laten lopen kunnen spelers op een rustige toon praten of zingen, maar de game wordt steeds moeilijker, waardoor schreeuwen toch steeds aantrekkelijker wordt. Spelers die even hun agressie kwijt willen met een game zitten met Chicken Scream goed gebakken.

Chicken Scream is beschikbaar voor iOS en Android.

1942 Mobile - 1,99 euro

Capcom is een zeer geliefde ontwikkelaar en uitgever en heeft een aantal klassieke franchises uitgebracht die nog steeds warme herinneringen oproepen bij veel gamers. 1942 is daar een van en de game is nu beschikbaar voor mobiele platformen. Deze 8-bit klassieker blijft trouw aan de gameplay van het origineel. Het doel is simpel: schiet vijanden neer en ontwijk de aanvallen van tegenstanders. De game bevat klassieke shoot 'em up-actie en ook twee modi, de casual mode en classic mode. Spelers die deze klassieker nooit hebben gespeeld doen zichzelf een groot plezier door 1942 Mobile te spelen.

1942 Mobile is beschikbaar voor iOS en Android.

Kami 2 - gratis

Kami 2 oogt als een verrassend simpele game, maar schijn bedriegt. De puzzelgame geeft spelers maar twee kansen per puzzel dus het is zaak om goed te observeren, voordat spelers een poging wagen. In Kami 2 moeten spelers, net als in Kami 1, papier uitvouwen die dezelfde kleur als het omringende papier. Klinkt makkelijk, maar vergt veel creativiteit. De game ziet er grafisch gelikt uit en wordt naarmate spelers vorderen steeds moeilijker.

Kami 2 is beschikbaar voor iOS.

Dit artikel delen:

Lees meer

Westerse releasedatum Yakuza Kiwami aangekondigd Phil Spencer: 'Project Scorpio had in 2016 uit kunnen komen'
0

Reacties op: Smartphone Update - Met Meganoid, 1942 Mobile, Chicken Scream en meer

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.