Weekoverzicht
Smartphone Update

Smartphone Update - Onze selectie voor deze week

A Boy and his Blob, Narcissus en Angry Birds Blast

Geschreven door Brian Artiles Govita op
In de Smartphone Update van deze week zetten we weer vijf interessante games op een rij die recent zijn uitgekomen. Ook deze week hebben we betaalde, maar ook free-to-play games.

Narcissus - gratis

In deze 2D-sidescroller stappen spelers in de schoenen van Narcissus. Spelers moeten Narcissus en zijn evenbeeld naar het eind van een level zien te krijgen. De game bevat vijftig met de hand gemaakte levels, een elektronische soundtrack en de mogelijkheid om de game samen te spelen. Spelers die vooral uitdaging zoeken in games worden aangeraden om Narcissus alleen te spelen. De game wordt namelijk iets gemakkelijker als twee spelers samen spelen.

Narcissus is beschikbaar op iOS

A Boy and His Blob - 5,49 euro

A Boy and His Blob is een remake van de gelijknamige NES-klassieker. De game kwam begin vorig jaar al uit op Steam en is nu ook te koop voor mobiele platformen. Spelers besturen een klein jongetje die op avontuur gaat met een Blob die in verschillende objecten kan transformeren. Met behulp van de Blob lost het jongetje allerlei puzzels op en ontkomt hij aan gevaarlijke situaties.

A Boy and His Blob is beschikbaar voor Android

Angry Birds Blast - gratis

Rovio slaat een nieuwe weg in met Angry Birds Blast. Dit keer is het een puzzelgame, waarin spelers ballonnen met dezelfde kleuren moet combineren om de vogels te bevrijden uit hun ballonnen. De game bevat ruim 250 levels en biedt verschillende boosters zoals lasers, bommen en raketten om de groene biggetjes te slim af te zijn. Net als in voorgaande Angry Birds-games kunnnen spelers maximaal drie sterren verdienen afhankelijk van hoeveel punten er behaald worden.

Angry Birds Blast is beschikbaar voor iOS en Android

Causality - 2,29 euro

Causality is een puzzelgame waarin spelers de tijd kunnen manipuleren. Dit gegeven verandert de volgorde van gebeurtenissen en de uitkomst van elk level. De game speelt zich af in buitenaardse landschappen, waar het aan de speler is om een groep astronauten in veiligheid te brengen. Spelers kunnen door de tijd reizen of samen met zichzelf, uit het verleden, spelen om puzzels op te lossen. De game bevat 60 levels.

Causality is beschikbaar voor iOS en Android

Glitchskier - 1,99 euro

Glitchskier is een actiegame van de maker van Partyrs en Sputnik Eyes. Spelers besturen een driehoek die projectielen afvuur. De levels zijn minimalistisch vormgegeven en met de hand gemaakt. Er zijn vier eindbazen in Glitchskier en een Infinite-modus waarin spelers oneindig lang door kunnen spelen.

Glitchskier is beschikbaar voor iOS en Android

Dit artikel delen:

Lees meer

Live om 20:00: Torment: Tides of Numenera Pokémon-film 'I Choose You' krijgt trailer
0

Reacties op: Smartphone Update - Onze selectie voor deze week

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.