Weekoverzicht
Smartphone update

Smartphone Update - De nieuwe iOS- en Android-games van week 12 uitgelicht

Westy West, Incidence & Ghosts'n Goblins Mobile

Geschreven door Brian Artiles Govita op
In de Smartphone Update van deze week zetten we weer vijf interessante games op een rij die recent zijn uitgekomen. Deze week hebben we onder andere Ghosts 'n Goblins Mobile, Death Road to Canada en Incidence.

Death Road to Canada - 7,99 euro

Death Road to Canada kwam in de zomer van 2016 al uit op Steam. Nu is het mogelijk om door te gaan met het afschieten van zombies op mobiele platforms. Death Road to Canada is een Road Trip Simulator waarin spelers verschillende steden bezoeken, handlangers rekruteren, met elkaar bekvechten en hordes zombies afslachten. De omgevingen in de game zijn procedureel gegenereerd, waardoor elk gevecht met de zombies op willekeurige momenten plaatsvindt. Daarnaast kunnen twee spelers samen op hetzelfde scherm spelen.

Death Road to Canada is beschikbaar voor iOS

Westy West - Gratis

Westy West speelt zich af in het oude Wilde Westen van de Verenigde Staten. In Westy West kunnen spelers ervoor kiezen om als sheriff, cowboy of als native warrior het Wilde Westen te domineren. De game kent variërende gebieden, zoals woestijnen, grotten, dorpjes en cafés. Spelers nemen het op tegen de Black Hat Gang die de omgeving terroriseert. Door onschuldige mensen te redden verdienen spelers geld en beroemdheid.

Westy West is beschikbaar voor Android
Zombie Avengers: Stickman War Z - 0,59 euro

Zombie Avengers: Stickman War Z is een action side-scroller in een futuristische wereld die overspoeld wordt door zombies. Een groot gedeelte van de mensheid is geïnfecteerd geraakt door een bio-chemisch wapen. Deze zombies hebben vervolgens bovennatuurlijke krachten gekregen. Spelers moeten de mensheid redden door de zombies tegen te gaan met verschillende gevechtsstijlen. Ook bevat de game een online multiplayermodus.

Zombie Avengers: Stickman War Z is verkrijgbaar op Android


Incidence - 1,99 euro

Incidence is een minimalistische puzzelgame. Spelers moeten proberen om het balletje in het daarvoor bestemde gat te krijgen. Dit lijkt op het eerste gezicht makkelijk, maar vergt enige ruimtelijk inzicht. De game bevat meer dan honderd puzzels en wordt steeds moeilijker naarmate spelers verder komen.

Incidence is verkrijgbaar voor iOS

Ghosts 'n Goblins Mobile - 1,99 euro

Ghosts 'n Goblins Mobile is een klassieker uit 1985 van Capcom. De platformer kwam oorspronkelijk uit voor de NES en is nu beschikbaar voor mobiele platformen. De game staat bekend om z'n hoge moeilijkheidsgraad. Spelers kruipen in de huid van Sir Arthur en moeten zombies, draken, demonen en andere monsters verslaan om prinses Prin Prin te redden uit de handen van Satan.


Ghosts'n Goblins Mobile is verkrijgbaar voor iOS & Android

Dit artikel delen:

Lees meer

Overwatch laat spelers slecht teamwork rapporteren Win een prijzenpakket van Ghost Recon: Wildlands
0

Reacties op: Smartphone Update - De nieuwe iOS- en Android-games van week 12 uitgelicht

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.