Weekoverzicht
fit ring adventure

Nieuws van de week: Ring Fit Adventure en Control-dlc

Ook The Witcher-serie en Death Stranding in het nieuws

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Heb je wat gemist of wil je nog even alles op een rijtje hebben? Wij hebben het belangrijkste nieuws bij elkaar gezet voor een makkelijk overzicht in het nieuws van de week.

Releasedatum voor The Witcher-serie gelekt

Netflix heeft in een Facebook-bericht per ongeluk laten weten dat de The Witcher-serie in december verschijnt.

Het bericht is inmiddels verwijderd, maar Redanian Intelligence heeft de post op tijd opgeslagen en gedeeld. In het bericht dat werd geplaatst door Netflix Nederland stond het aantal nachten dat kijkers nog moesten slapen, voordat een aantal series en films op Netflix te zien zijn. Als we dit bericht mogen geloven is de serie van The Witcher vanaf 17 december te zien op de streamingsdienst.

Lees hier meer.

The Witcher

Nintendo brengt volgende maand sportgame Ring Fit Adventure uit

Nintendo heeft vandaag Ring Fit Adventure aangekondigd, een nieuwe game voor Nintendo Switch die gebruikmaakt van een plastic ring en beenband om de bewegingen van spelers te meten.

Eerder bracht Nintendo al een video uit waar de accessoires gedemonstreerd werden, maar nu heeft het bedrijf de game zelf ook uit de doeken gedaan.

Ring Fit Adventure is een game waarin spelers door kleurrijke omgevingen rennen en oefeningen doen om te springen, monsters te verslaan en collectibles te verslaan. De game bevat turn-based gevechten en meer dan twintig werelden met elk meerdere levels. Tevens zijn er minigames en andere modi beschikbaar om gerichte oefeningen uit voeren en te strijden om high scores.

Lees hier meer.

ring fit

Bekijk nu 49 minuten aan Death Stranding-gameplay

Tijdens de Tokyo Game Show is er 49 minuten aan Death Stranding-gameplay getoond.

In de video is te zien hoe protagonist Sam zich opmaakt om erop uit te gaan door zijn uitrusting zorgvuldig uit te kiezen. Ook is te zien hoe Sam zijn lading lichter maakt door een deel van zijn vracht op een machine, de Floating Carrier, plaatst die met hem meevliegt. Verder zien we Sam ook op een hoverboard vliegen, energiedrankjes gebruiken, badderen in modderpoelen, op paddenstoelen urineren en nog veel meer.

Lees hier meer.

Death Stranding

Eerste gameplay van Project Resistance uitgebracht

In een nieuwe trailer toont Capcom de eerste gameplay van Resident Evil-game Project Resistance.

Het spel werd vorige week aangekondigd en eerder deze week werd de eerste trailer getoond. Het is echter voor het eerst dat er gameplay van het spel uitgebracht is. Daardoor is ook het concept van de game duidelijk geworden.

Het gaat om een asymmetrische multiplayergame waarbij vier spelers in de huid van mensen kruipen en moeten zien te overleven tegenover de Mastermind. Deze vijfde speler zet diverse valstrikken neer. Ook kan de Mastermind zombies en zelfs een Tyrant besturen.

Lees hier meer.

Veel personages in Final Fantasy 7 Remake-beelden

Square Enix heeft een uitgebreide nieuwe trailer van Final Fantasy 7 Remake uitgebracht, met diverse personages die nog niet eerder zijn getoond.

De trailer toont onder andere de Turks, oftewel Reno, Rude en Tseng, alsmede twee baasgevechten. Ook krijgen personages als Biggs, Wedge en Jessie grotere rollen dan in het originele spel. Er is zelfs een nieuw personage: een Soldier.

Lees hier meer.

Remedy komt met twee uitbreidingen voor Control in 2020

Remedy laat via een persbericht meer weten over toekomstige dlc’s voor Control. Het gaat hier om The Foundation en AWE, dit zijn betaalde dlc’s.

Beide uitbreidingspakketten introduceren nieuwe verhaalmissies, vijanden, gamemechanismes en locaties binnen The Oldest House. The Foundation gaat in op de geschiedenis van The Oldest House. Na een verzoek van The Board moet protagonist Jesse op pad gaan om uit te zoeken wat er zich onder The Bureau bevindt.

Lees hier meer.

Control

Apple Arcade lanceert op 19 september

Apple Arcade is vanaf 19 september beschikbaar voor 4,99 euro per maand.

Dat heeft Apple aangekondigd op zijn evenement gisteravond. Het abonnement van 4,99 euro stelt maximaal zes gebruikers in staat om het account te delen. Daarbij is de eerste maand gratis.

Op lancering komen er meer dan honderd games beschikbaar voor de service, en elke maand worden er nieuwe titels toegevoegd. Onder de games die werden aangekondigd, vallen ChuChu Rocket Universe, Enter the Gungeon, Pac-Man Party Royale, Rayman Mini, Shantae and the Seven Sirens, Skate City, The Enchanted World en Sayonara Wild Hearts.

Lees hier meer.

Apple Arcade

Download nu de Fifa 20-demo

De demo van het immens populaire voetbalspel Fifa 20 is nu te downloaden. Spelers kunnen in de demo ook aan de slag met het nieuwe Volta Football.

Het officiële Twitter-account van EA Sports Fifa heeft in een tweet laten weten dat de demo van het volgende Fifa-deel nu beschikbaar is voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. De geanticipeerde releasedatum voor de Fifa 20-demo was 12 september, waarom EA ervoor heeft gekozen om de demo toch vandaag uit te brengen is niet met zekerheid te zeggen. Het is wel heel toevallig dat eFootbaal PES 2020 ook vandaag uitkomt, heeft het hier misschien iets mee te maken?

Lees hier meer.

fifa 20, volta

Nintendo patenteert vouwbare Joy-Cons

Nintendo heeft Joy-Cons gepatenteerd waarvan het bovenste gedeelte van positie kan veranderen.

Joy-Cons zijn de controllers van de Switch, die zowel aan het apparaat zelf gekoppeld kunnen worden als los gebruikt kunnen worden. De huidige Joy-Cons kunnen echter niet van vorm veranderen.

De bovenkant van de nieuwe, gepatenteerde Joy-Con staat schuin op de rest van de controller en kan van positie worden veranderd. Mogelijk is dit fijn voor spelers om zo de vorm van de Joy-Con zo goed mogelijk bij de handen te laten passen.

Lees hier meer.

Rainbow Six Siege bereikt vijftig miljoen spelers

Er zijn inmiddels meer dan vijftig miljoen Rainbow Six Siege-spelers, zo heeft Ubisoft aangekondigd.

Het bedrijf bedankt op Twitter de spelers voor het bereiken van dit doel. Rainbow Six Siege werd eind 2015 gelanceerd. Vorig jaar werd nog benadrukt door Ubisoft Montreal dat het de bedoeling is dat de game nog minimaal tien jaar wordt ondersteund.

Lees hier meer.

Dit artikel delen:

Lees meer

Gears 5 is een van de beste Xbox One-exclusives Ik moet afscheid nemen van mijn backlog
0

Reacties op: Nieuws van de week: Ring Fit Adventure en Control-dlc

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.