Weekoverzicht
Luigi's Mansion 3

Nieuws van de week: Splinter Cell-lek en SNES-games op de Switch

Heel veel Nintendo Direct-nieuws

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Heb je wat gemist of wil je nog even alles op een rijtje hebben? Wij hebben het belangrijkste nieuws bij elkaar gezet voor een makkelijk overzicht in het nieuws van de week.

SNES-games komen naar Nintendo Switch Online

Vanaf 6 september zijn er Super NES-games beschikbaar voor Nintendo Switch Online-leden.

Het bedrijf onthulde dit tijdens de Nintendo Direct-uitzending afgelopen nacht. Nintendo Switch Online bestaat deze maand één jaar en is benodigd om online te gamen op de Switch. Leden kunnen ook de NES-app via de Switch eShop downloaden, waarmee diverse NES-games gespeeld kunnen worden.

Lees hier meer.

switch

Cutscenes in Cyberpunk 2077 zijn alleen in first-person

Marcin Momot, community manager bij CD Projekt Red, laat in een tweet meer weten over hun keuze om een first-person-perspectief aan te houden, "Het behalen van volledige immersie in een first-person game is ontzettend belangrijk en het besluit van het team om volledige first-person te gaan met Cyberpunk 2077 is iets dat veel oplevert op het gebied van gameplay en story-telling. Dat gezegd hebbende, spelers kunnen hun personage nog steeds zien in de inventory screen, tijdens het rijden, in spiegels en, heel soms, in cut-scenes," aldus Momot.

Lees hier meer.

CD Projekt Red bevestigt multiplayer voor Cyberpunk 2077

CD Projekt Red heeft officieel bekendgemaakt dat Cyberpunk 2077 een multiplayer-functie krijgt.

De singleplayer-modus van Cyberpunk 2077 verschijnt zoals gepland op 16 april, maar de multiplayer-functie arriveert nog niet bij de lancering van het spel. In een tweet van CD Projekt Red wordt echter wel bevestigd dat de multiplayer-optie officieel in de maak is.

Lees hier meer.

Cyberpunk 2077

Amerikaanse retailer Gamestop noemt nieuwe Splinter Cell-game

De website van de Amerikaanse retailer Gamestop noemt een nieuw deel in de Splinter Cell-franchise.

In een omschrijving voor een replica van de nachtkijker van Sam Fisher wordt een aankomende "tiende release" genoemd. Op de website van Gamestop (die niet zonder VPN te bezoeken is vanuit Nederland) staat aangegeven dat de iconische nachtkijker van Sam Fisher in november verschijnt. Eerder dit jaar verscheen kort ook al een pagina voor het product, maar dit werd al snel weer offline gehaald. Inmiddels is het product teruggekeerd in de webshop met nieuwe foto's en een nieuwe omschrijving.

Lees hier meer.

Splinter Cell

Rollensysteem verschijnt volgende week in Red Dead Online

Volgende week arriveert de volgende update van Red Dead Online, deze update brengt onder andere het langverwachte rollensysteem naar het Wilde Westen.

De update verschijnt 10 september en introduceert drie speelbare rollen. De frontier Pursuits zijn een doorlopende reeks rollen die spelers kunnen innemen. Elke rol kent unieke vaardigheden, uitdagingen en voordelen. Spelers ontvangen daarnaast ook Cash- en Gold-beloningen bij het voltooien van de nieuwe uitdagingen.

Lees hier meer.

Overwatch komt naar de Switch

Overwatch komt op 15 oktober naar de Nintendo Switch. Dat werd tijdens de Nintendo Direct-uitzending vannacht aangekondigd.

Eerder gingen er al geruchten over een Switch-versie van Overwatch. Eind vorige maand verscheen er kort een etui van Overwatch om de Switch in op te bergen op Amazon. Deze was officieel gelicenseerd door Nintendo en Blizzard. Veel gamers gingen er daardoor van uit dat het spel op de hybride console zou verschijnen. Gisteren bevestigden Kotaku en Eurogamer ook al dat Overwatch voor Switch in de maak is.

Lees hier meer.

Overwatch

Banjo en Kazooie vanaf vandaag beschikbaar voor Super Smash Bros. Ultimate

Banjo en Kazooie zijn deze week vandaag verkrijgbaar voor Super Smash Bros. Ultimate.

De personages uit het gelijknamige platformspellen van Rare werden tijdens E3 al aangekondigd voor de Smash Bros.-game. Toen was er echter nog geen releasedatum bekend. Beide personages laten zich – net als in de platformers – besturen als één personage. De toevoeging van Banjo en Kazooie is opvallend, omdat de personages eigendom zijn van Rare, een studio die al jaren onder Microsoft valt.

Lees hier meer.

Nintendo toont Animal Crossing, Luigi's Mansion 3 en Pokémon Sword en Shield

Nintendo heeft tijdens de Direct-uitzending nieuwe gameplay getoond van Animal Crossing: New Horizons, Pokémon Sword en Shield en Luigi's Mansion 3.

In de gameplay van Animal Crossing: New Horizons werden diverse gameplaysegmenten getoond, waaronder het verdienen van Nook Miles. Het spel komt op 20 maart 2020 uit op Switch.

De gameplay van Luigi's Mansion 3 toont diverse nieuwe locaties en een nieuwe modus: ScreamPark, waarin een Luigi-team en een Gooigi-team is. Er kunnen daardoor tot wel acht spelers meedoen aan het spel. Luigi's Mansion 3 komt op 31 oktober, tijdens Halloween, uit.

Lees hier meer.

Luigi's Mansion 3

Assassin’s Creed: Black Flag en Rogue Remastered bevestigd voor Switch

Er komt een remaster van Assassin’s Creed: Black Flag en Rogue naar de Switch, zo werd onthuld tijdens de Nintendo Direct vannacht.

Assassin’s Creed 4: Black Flag verscheen in 2013 voor en draait om Edward Kenway, een beruchte piraat. Black Flag speelt zich af in de 18e eeuw in het Caribisch gebied. Assassin’s Creed Rogue is in 2014 uitgekomen en richt zich op Shay Patrick Cormac, een voormalige Assassin die Tempelier geworden is nadat hij was verraden door zijn kameraden. Beide games spelen zich af in een fictieve geschiedenis van gebeurtenissen uit de echte wereld en volgen de eeuwenoude strijd tussen de Assassins en de Tempeliers. Assassin’s Creed Rogue kreeg in 2018 een remaster voor PlayStation 4 en Xbox One.

Lees hier meer

Nintendo komt met soort pilatesring voor Switch

Nintendo werkt aan een soort pilatesring voor Switch.

Het bedrijf toonde afgelopen nacht uit het niets een video van de ring. Nintendo noemt het "een nieuwe ervaring voor de Switch". Op 12 september maakt het bedrijf meer bekend over het nog naamloze fitnessapparaat.

Lees hier meer.

Dit artikel delen:

Lees meer

GRID vindt ruig racen belangrijker dan arcade of realisme Switch wint 2019!
0

Reacties op: Nieuws van de week: Splinter Cell-lek en SNES-games op de Switch

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.