Weekoverzicht
Fallout

Nieuws van de week: Mogelijk nieuwe Fallout en Watch Dogs 3-locatie gelekt

Het is alweer maart

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Heb je wat gemist of wil je nog even alles op een rijtje hebben? Wij hebben het belangrijkste nieuws bij elkaar gezet voor een makkelijk overzicht in het nieuws van de week.

Bethesda komt wellicht met nieuwe Fallout-aankondiging

Een mysterieuze naamloze Bethesda-gamegame werd driemaal vermeld op Amazon. Het ging om een standaard versie, een deluxe editie en een collector's editie. Alle drie de versies hadden een prijs van 59,99 dollar, geen releasedatum en pc, PlayStation 4 en Xbox One als platforms.

Hoewel de vermeldingen van de naamloze Bethesda-game weer weg zijn gehaald, heeft Twitter-gebruiker en welbekende speurneus Wario64 een screenshot van de vermeldingen gemaakt. Ook heeft hij een teaserfilmpje die op de gamepagina's stond geplaatst. Bethesda zelf heeft nog niets bevestigd.

Lees meer

Fallout 76

Gerucht: Watch Dogs 3- en Assassin's Creed-locaties gelekt

Een bericht van een anonieme gebruiker op het forum FireDen zegt dat Watch Dogs 3 kleine veranderingen gaat doorvoeren ten opzichte van de vorige games in de franchise en zich nog meer gaat richten op het hacken van mensen en de wereld om je heen. Verder blijkt dat de derde Watch Dogs-game gaat plaatsvinden in Londen.

Naast Watch Dogs 3 is er ook informatie en een screenshot gedeeldvan de volgende Assassin's Creed, die de codenaam 'Legion' draagt. De geruchten zeggen dat het spel zich gaat afspelen in Rome, rond het jaar 193 na Christus. Net als in Assassin's Creed Odyssey kan de speler in het volgende spel weer kiezen uit een mannelijk of vrouwelijk hoofdpersonage. De personages heten mogelijk Cassius en Lucia en zijn nakomelingen van de gespeelde personages uit Assassin’s Creed Origins en Odyssey.

Lees meer

Watch Dogs 2

Assassin's Creed Odyssey-update verandert controversieel einde

Ubisoft ontving in januari veel kritiek om de Assassin’s Creed Odyssey-uitbreiding Shadow Heritage. Aan het einde van het verhaal werden spelers namelijk in een specifieke relatie gedwongen, ongeacht de huidige relatiepartner of gekozen seksuele oriëntatie van de speler. In de Odyssey-update van februari, die vandaag wordt uitgebracht, pakt Ubisoft dit probleem aan.

Verder wordt in patch 1.1.4 de New Game Plus-modus toegevoegd aan Assassin’s Creed Odyssey. Deze spelmodus is beschikbaar nadat de speler de hoofdverhaallijn heeft uitgespeeld en laat de speler opnieuw beginnen aan het spel zonder dat alle progressie verloren gaat. Alle behaalde upgrades, vaardigheden en uitrustingen blijven bewaard bij het starten van een nieuw spel met New Game Plus.

Lees meer

Assassin's Creed Odyssey

'Red Dead Online verdient minder dan GTA Online'

Uit een onderzoek van SuperData Research blijkt dat de omzet van Red Dead Online met 14 procent is gedaald in januari ten opzichte van de vorige maand, mede door het lagere spelersaantal. Ook zijn de gecombineerde inkomsten van Red Dead Online en GTA Online deze maand even hoog als de omzet van alleen GTA Online in januari 2018.

Verder kan uit de data worden opgemaakt dat de microtransacties van GTA Online meer dan vijf keer zo veel geld opleveren als de ingame-aankopen van Red Dead Online. Een oorzaak hiervan kan zijn dat de moderne van setting van de online-modus van Grand Theft Auto 5 het makkelijker maakt om content aan te bieden voor echt geld vergeleken met het Wilde Westen van Red Dead Online.

Lees meer

Red Dead Online

Pokémon Sword en Pokémon Shield onthuld

Tijdens de Pokémon Direct van Nintendo zijn Pokémon Sword en Shield onthuld. De volgende games in de serie introduceren een nieuw verhaal en de achtste generatie pokémon.

De spellen spelen zich af in de regio Galar. Deze regio wordt omschreven als een uitgestrekt gebied met vredige landschappen, moderne steden, dichte bossen en besneeuwde bergen, waar mensen samenwerken om industrieën te ontwikkelen. Ook zijn de drie eerste pokémon van de nieuwe generatie onthuld. Aan het begin van spel kunnen spelers kiezen tussen het gras-type Grookey, de vuur-pokémon Scorbunny en het water-type Sobble.

Lees meer

Pokemon Sword Shield

De PS Plus- en Games with Gold-games van maart zijn bekend

Vanaf 5 maart kunnen PS4-eigenaren met een PS Plus-abonnement aan de slag met The Witness en Call of Duty: Modern Warfare Remastered. PlayStation Plus-abonnees hebben nog tot 4 maart om de huidige PS Plus-games voor PlayStation 4 te downloaden. Het gaat om For Honor en Hitman. Tot 9 maart kunnen ook nog PS3- en Vita-games binnengehaald worden, waaronder Metal Gear Solid 4.

Xbox Live Gold-leden kunnen de gehele maand maart Adventure Time: Pirates of the Enchiridion downloaden. Daarnaast is van 16 maart tot 15 april de shooter Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 beschikbaar.

Lees meer

Modern warfare Remastered

Star Wars Jedi: Fallen Order wordt op 13 april onthuld

Electronic Arts toont de nieuwe game Star Wars Jedi: Fallen Order voor het eerst op 13 april. Dat liet de uitgever weten via Twitter. De game wordt onthuld op de Star Wars Celeberation in Chicago. Hier toont EA meestal voor het eerst zijn nieuwe Star Wars-games. De game wordt via een panel onthuld.

Er is nog weinig bekend over de actiegame, alleen dat het ontwikkeld wordt door Respawn Entertainment - bekend van Apex Legends en Titanfall - en dat het dit najaar uit moet komen. Volgens geruchten speelt de game zich vijf jaar na Revenge of the Sith af.

Lees meer

Star Wars

Update voor Anthem verbetert loot-systeem

Ben Irving, hoofdproducent van Anthem, heeft nu in een Reddit-post laten weten dat BioWare geluisterd heeft naar de feedback van de spelers en veranderingen gaat doorvoeren in het loot-systeem van het spel. Inscripties op wapens en uitrustingen worden verbeterd, spelers van het hoogste level kunnen geen 'slechte' items meer krijgen en het gaat minder materialen kosten om een meesterwerk te maken.

De nieuwe update zorgt ervoor dat spelers van het hoogste level betere items vinden. Met de update is het namelijk niet meer mogelijk voor spelers van level 30 om items van witte kwaliteit (veelvoorkomende items) en groene kwaliteit (minder voorkomend) te krijgen als beloningen van activiteiten.

Lees meer

Anthem

PEGI maakt melding van Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered

De website van Pan European Game Information (PEGI) maakt sinds gisteren melding van Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered. Opvallend is dat er alleen PlayStation 4 als platform wordt genoemd en dat de releasedatum op 28 februari 2019 staat, wat gisteren was.

Eerder bracht Activision Blizzard al een remaster van de eerste Modern Warfare uit, al was die geruime tijd alleen verkrijgbaar voor mensen die de speciale editie van de toen nieuw uitgekomen Call of Duty-game kochten. Er gaan inmiddels al geruime tijd geruchten over een remaster van Modern Warfare 2, en daarbij wordt gespeculeerd dat alleen de singleplayercampagne van de game van een remaster wordt voorzien.

Lees meer

Call of Duty: Modern Warfare 2

Apex Legends lekte een jaar geleden via Reddit

De gebruiker die elf maanden geleden de map van Apex Legends op een Titanfall Reddit-forum plaatste, werd destijds niet serieus genomen. Niet alleen geloofde niemand hem, de reacties waren ook niet al te positief over de mogelijke nieuwe game.

“Ik hoop niet dat dit waar is” en “Beter komt er geen battle royale modus aan” waren veel voorkomende reacties. Verder waren er veel reacties van mensen die er heilig van overtuigd waren dat het nieuws niet echt was. Niet onterecht, gezien de grote hoeveelheid neplekken op het internet.

Lees meer

Apex Legends

Dit artikel delen:

Lees meer

Reload: Mario Kart DS Kan iemand die gamelawine stoppen?
0

Reacties op: Nieuws van de week: Mogelijk nieuwe Fallout en Watch Dogs 3-locatie gelekt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.