Weekoverzicht

Inside.Gamer Community Spotlight #5

Wat was er zoal te vinden op ons nieuwe platform deze week?

Geschreven door Maarten van der Vlugt op
Vorige maand lanceerde Inside.Gamer, een nieuwe community platform waar je lekker kan kletsen over games met je medegamers en waar je de nodige gifjes, stevige discussies, zelfgemaakte reviews en off-topic onderwerpen kan vinden.

Mocht je het gemist hebben, dan kan je hier een uitgebreide post vinden over Inside.Gamer. In dit bericht lichten we een aantal posts van deze week voor je uit. 

Wat spelen we dit weekend? 20 en 21 maart

Zoals gebruikelijk trapt Jacco het weekend af met een thread waarin iedereen zijn of haar games deelt die dit weekend gespeeld gaan worden. 

Thijs, Jacco, Michel, Lars en Cody bijten het spits af en delen hun gamevoer voor dit weekend. Thijs gaat momenteel lekker op Curse of the Death Gods maar wil de originele Dishonored ook een poging geven. Jacco is eindelijk Pokémon champion geworden en vermaakt zich verder prima met Animal Crossing en Warzone maar inmiddels eigenlijk wel toe aan iets nieuws. 

Benieuwd naar wat de rest van de redactie dit weekend gaat spelen?

Wat spelen we dit weekend?

Warzone

Q & A: Moet Sony zich druk maken na Microsoft overname van Bethesda?

De deal is rond! Microsoft heeft Bethesda gekocht. Phil Spencer gaf daarbij aan dat de aankoop vooral is bedoeld om exclusieve titels te leveren voor Game Pass-platformen. Moet Sony zich druk gaan maken nu The Elder Scrolls 6 misschien niet op PlayStation 5 speelbaar wordt?

In deze post geven verschillende redacteurs hun mening over de overname van Bethesda door Microsoft 

Lees hier de hele post

Illustratie : Ontdek alle game-titels.

Dokter Caspari is weer creatief bezig geweest en heeft dit keer een bijzondere illustratie gemaakt waarop verschillende verwijzingen naar games zijn te vinden.

"Ik ben zeer benieuwd of jij ze allemaal weet te achterhalen. Sommigen zijn wellicht wat vaag en/of cryptisch, maar ik hoop juist dat jij hier de uitdaging in ziet. Om toch maar even wat richtlijnen te geven:

Er zijn in totaal 29 game-titels te ontdekken.

De game-titels variëren van retro, indie tot moderne games.

Heel veel succes, en ik lees jullie bevindingen graag in de comments!"

Bekijk hier de illustratie van Dokter Caspari!

Gameverslaafd

Een heel interessant artikel van gebruiker SilentF0rce-1. Hierin verteld hij over zijn tienerjaren en de problemen waarmee hij destijds te kampen had. 

" Het is maandagochtend en op mijn klok zie ik dat het al vijf uur is. Het ruikt muffig in mijn slaapkamer. Door de goedkope roljaloezieën komen de eerste zonnestralen alweer naar binnen. 20 lege blikjes huismerk-cola naast mijn bed. Vier lege zakken van Croky Bolognese chips met duizenden kruimels in mijn bed. Tussen die kruimels lig ik. Headset op, controller in mijn hand. Door de headset klinken poëtische uitspraken als “fucking camper”, “noob”, “Teabag de bitch, bitch!”. "

Lees hier het artikel van SilentF0rce-1

Zijn game verfilmingen altijd slecht?

Gebruiker SemB vraagt zich af waarom game verfilmingen doorgaans zo slecht zijn. Zijn favoriete game is Uncharted, een filmisch spektakel met goede dialogen en interessante personages. Toch is SemB bang dat de film gaat tegenvallen, maar waarom eigenlijk? Zijn verfilmingen altijd slecht of zijn er ook voorbeelden van super goeie verfilmingen?

Lees hier de discussie over game verfilmingen

Waarom VR?

Egbert reageert op Thierry Baudet zijn gaming livestream

Politieke partijen proberen met man en macht jongeren aan te spreken, en FVD deed hier ook een poging toe op Twitch! Thierry Baudet en Freek Jansen gingen 2 uur lang videogamen, inclusief filosofisch gebrabbel. Hier de samenvatting!

Lees hier de reacties

Benieuwd hoe Breath of the Wild er in 8k uit zou zien?

Breath of the Wild is natuurlijk al een prachtige game op zichzelf. Maar wat nou als je de game in 8k met raytracing zou spelen?

Breath of the Wild in 8k

Tot zover een selectie van de posts op Inside.Gamer van deze week. Op zoek naar meer? Er is altijd meer te vinden op het nieuwe community-platform. En vergeet zelf niet ook af en toe wat leuks te plaatsen!

Dit artikel delen:

Lees meer

Ruim een uur aan gameplaybeelden van Rainbow Six: Parasite gelekt Australië weigert classificatie aan Disco Elysium - The Final Cut te geven
0

Reacties op: Inside.Gamer Community Spotlight #5

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.