Weekoverzicht
insidegamer

Inside.Gamer Community Spotlight #16

Wat was er zoal te vinden op ons platform deze week?

Geschreven door Maarten van der Vlugt op
Een tijdje geleden lanceerde Inside.Gamer, een nieuwe community platform waar je lekker kan kletsen over games met je medegamers en waar je de nodige gifjes, stevige discussies, zelfgemaakte reviews en off-topic onderwerpen kan vinden.

Mocht je het gemist hebben, dan kan je hier een uitgebreide post vinden over Inside.Gamer. In dit bericht lichten we een aantal posts van deze week voor je uit. 

Wat spelen we dit weekend?

Het eerste weekend van de maand juni, het laatste weekend voor de E3! welke games heb jij de afgelopen dagen gespeeld? Of ga je vanmiddag nog een vette game proberen? 

Wat speel jij dit weekend?

Warzone.jpg

Q-N-A: Wat vind je van deze ‘PRE3’?

Deze week was het een soort van PRE3′: een week vol aankondigingen die vlak voor E3 plaatsvinden. Maar wat vinden we daar eigenlijk van? Moet dat niet bewaard worden tot het evenement zelf? We vroegen het de redactie.

Lees verder

Screenshot Sunday #11

"Deze week zou eigenlijk in het teken staan van The Last of Us Part II. De game die ik (LeegBlikjeWater) zou spelen. Maar door ontzettende drukte ben ik amper aan gamen toegekomen. Dus moet ik wederom wat foto’s tevoorschijn toveren die ik eerder heb gemaakt. Gelukkig zijn er altijd nog verse screenshots van members en dat is wat telt."

Elke zondag plaatst LeegBlikjeWater twee (of meer) screenshots van een game die hij speelt of heb gespeeld. Daarbij zitten ook screenshots van andere leden  van de vorige week. Ook screenshots delen? Stuur er eentje in de reacties onder deze post!

Deze week screenshots van onder andere Assassin's Creed Valhalla en Mass Effect!

Bekijk de nieuwe Screenshot Sunday hier

Illustratie: zoek de 42 franchises!

Dokter Caspari is er weer goed voor gaan zitten en heeft ons getrakteerd op een prachtige nieuwe zoekplaat waarin ditmaal 42 franchises te vinden zijn!

"Met dit lekkere weer hoop ik van harte dat jullie je op een terrasje (al dan niet je eigen terras) gesetteld hebben en genieten van deze heerlijke zondag. Mocht jij je toch een beetje vervelen, dan heb ik bij deze een stukje tijdverdrijf voor je. Hieronder kun je namelijk een illustratie vinden waarop verschillende verwijzingen naar franchises afgebeeld staan (de weergegeven afbeeldingen doelen niet op specifieke games, maar op de frachises zelf). De vraag aan jou is, kun jij ze alle 42 vinden en benoemen? Succes en hopelijk zie ik enkele bevindingen in de comments verschijnen!"

zoek de 42 franchises!

Review: Darksiders: Genesis

Blasterjackson heeft zijn vierde, en voorlopig laatste, review in de Darksiders-serie gepubliceerd. Ditmaal staat Darksiders: Genesis centraal, een spin-off prequel die zich ver voor de andere games afspeelt. 

"Dit is niet het enige waarmee de spin-off van Airship Games zich onderscheidt van de vorige drie titels. In tegenstelling tot die games, die allen een variatie zijn op een action-RPG, is Genesis namelijk een top-down dungeon crawler of twin stick shooter, afhankelijk van of je met War of Strife speelt. Maar ongeacht welke van de twee horsemen je kiest, blijft het verhaal hetzelfde."

Lees de review hier!

darksiders genesis

Wat heb jij voor het laatst gespeeld?

Sinds deze week zijn we met iets nieuws begonnen op Inside.Gamer: wekelijkse topics. Deze worden al in het weekend ingezet (Wat spelen we dit weekend? / Screenshot Sunday) maar nu willen we dit ook doordeweeks gaan implementeren. 

Woensdag zijn we hiermee van start gegaan met onderstaande topic. In tegenstelling tot het Weekend-topic zijn we hier juist benieuwd naar wat je hebt gespeeld, in plaats van wat er gespeeld gaat worden.

Wat heb jij voor het laatst gespeeld?

Virtua Fighter Esports

Stem nu voor de Inside.Gamer Membercontent verkiezing – Mei 2021

We zijn officieel aangekomen in het zonnige juni. Met mei achter de rug kunnen we nu allemaal stemmen op jouw favoriete artikel van de afgelopen maand! Halverwege mei kondigden we namelijk deze verkiezing aan en elk membercontent-artikel die geplaatst was in mei kan meedoen! In die tijd hebben jullie leuke, diepgaande of grappige stukken geplaatst die we allemaal met plezier gelezen hebben. Nu is het aan jullie om te stemmen.

Lees meer

Tot zover een selectie van de posts op Inside.Gamer van deze week. Op zoek naar meer? Er is altijd meer te vinden op het nieuwe community-platform. En vergeet zelf niet ook af en toe wat leuks te plaatsen!

Dit artikel delen:

Lees meer

Ratchet & Clank: Rift Apart krijgt ray-tracing performance mode bij lancering De Razer Kraken v3 X laat op alle gebieden een steekje vallen
0

Reacties op: Inside.Gamer Community Spotlight #16

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.