Weekoverzicht
insidegamer

Inside.Gamer Community Spotlight #14

Wat was er zoal te vinden op ons platform deze week?

Geschreven door Maarten van der Vlugt op
Een tijdje geleden lanceerde Inside.Gamer, een nieuwe community platform waar je lekker kan kletsen over games met je medegamers en waar je de nodige gifjes, stevige discussies, zelfgemaakte reviews en off-topic onderwerpen kan vinden.

Mocht je het gemist hebben, dan kan je hier een uitgebreide post vinden over Inside.Gamer. In dit bericht lichten we een aantal posts van deze week voor je uit. 

Wat spelen we dit weekend?

Het is weer weekend en dat betekent extra veel tijd om te gamen! Welke games heb jij afgelopen weekend gespeeld? Of ga je vanmiddag nog een vette game proberen? 

Wat speel jij dit weekend?

mass effect legendary edition

De zin en onzin van E3

Tielo blikt terug op meer dan 25 jaar aan E3 gekte:

"Het was 25 jaar geleden dat de Entertainment Software Association de E3 organiseerde. Een enorme lijst aan uitgevers zijn lid van die club. Dat is niet alles wat ze doen, ze lobbyen ook bij de overheid om niets tegen gok mechanismes in games te doen en sponsoren presidenskandidaten tijdens hun campagne om hun punt later te kunnen maken. Ja dat klink iets wat in een bananen republiek gebeurt en dan weet je ook hoe de Amerikaanse overheid functioneert en de kant van het kapitaal kies in plaats van de bescherming van hun bevolking."

Lees verder

Screenshot Sunday #9

We zijn al weer aangekomen bij de 9e week van Screenshot Sunday!

"Elke zondag plaats ik twee (of meer) screenshots van een game die ik speel of heb gespeeld. Daarbij zitten ook screenshots van andere leden andere leden van de vorige week. Ook screenshots delen? Stuur er eentje in de reacties onder deze post!"

Deze week screenshots van onder andere Spider-man en Control!

Bekijk de nieuwe Screenshot Sunday hier

Welke game heeft op dit moment de mooiste graphics?

Next-gen is gearriveerd! Dit betekent weer een hele fijne upgrade voor de consoles en meer mogelijkheden voor de ontwikkelaars om mooie plaatjes op de schermen van gamers te toveren.

Er zijn nog niet zo gek veel ‘echte’ next-gen games, dus daarom de vraag: 

Welke game heeft op dit moment de mooiste graphics?

Red Dead Redemption 2

Resident Evil: Village en het survival horrorgenre

Mister Frowdo heeft een mooi artikel geschreven over Resident Evil Village en het survival horrorgenre an sich. 

"In dit artikel geef ik mijn gezouten mening over een aantal van de pro’s en contra’s in het spel, eveneens leek het me fijn om een paar van mijn favoriete horrortitels binnen het genre te vermelden. Net zoals in mijn vorige post hoor ik graag ook van jullie welke games er nog steeds in je netvlies gebrand blijven, na een onverwachte “jumpscare” of een een monster waar je plots oog in oog mee stond."

Dit artikel bevat milde spoilers.

Lees het artikel hier!

Resident Evil Village

Q&A: Wie is je favoriete badguy?

Deze week hebben we een lekkere random vraag: wat is je favoriete badguy uit een videogame? Redacteuren Michel, Cody, Lars en Jacco delen hun antwoord op deze vraag.

Wie is jouw favoriete badguy?

Handsome Jack

Japanse games verzameling

"Zonder het destijds door te hebben, ben ik drie jaar geleden een subverzameling gestart. Eentje puur voor de heb en voor de box art, want de meeste zijn niet fatsoenlijk te spelen, omdat ik de taal niet machtig ben."

Rainking deelt in deze post zijn japanse games verzameling met ons.

"Japanse spellen. Het begon toen als een grapje. Final Fantasy VI is mijn favoriete spel aller tijden. Die heb ik in de jaren ’90 heel veel van de videotheek gehuurd, logischerwijs als de amerikaanse Final Fantasy III. Tot die tijd was Secret Of Mana mijn favoriete spel, maar Final Fantasy VI blies die helemaal van de kaart."

Bekijk hier de collectie van Rainking

Membercontent Verkiezing mei 2021: Maak kans op een 50 euro giftcard voor jouw console of pc!

Het is al weer eventjes geleden dat Inside.Gamer live is gegaan en in de tussentijd hebben we al veel boeiende artikelen mogen lezen van de leden van de community. Bij de aftrap van het platform deden we een grote winactie waarbij je een Nintendo Switch kon winnen. Het is nu tijd voor een tweede winactie in de vorm en dan wel in de vorm van de Membercontent Verkiezing van mei 2021!

Het idee is hetzelfde: schrijf een artikel (of meer) en als jouw post het leukste is, win jij een giftcard ter waarde van 50 euro voor platform naar keuze. Dit kan dus een PSN card zijn, Nintendo Eshop, Steam, Xbox, noem het maar op! Wat voor soort artikel dit is mag je helemaal zelf bepalen, al is het wel vanzelfsprekend dat het delen van een lekker dealtje minder kans maakt dan een uitgebreid artikel. Wees niet bang. Dit betekent niet dat de grootste artikels het meeste kans maken.

Lees meer

Halo 3

Tot zover een selectie van de posts op Inside.Gamer van deze week. Op zoek naar meer? Er is altijd meer te vinden op het nieuwe community-platform. En vergeet zelf niet ook af en toe wat leuks te plaatsen!

Dit artikel delen:

Lees meer

Netflix breidt 'interactief entertainment' uit Crytek hint mogelijk naar remaster van Crysis 2
0

Reacties op: Inside.Gamer Community Spotlight #14

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.