Weekoverzicht
monster hunter rise

Hoogtepunten: Microsoft wil Discord overnemen

Nieuwe Pokémon ontdekt en Japanse CEO geeft vrij

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Heb je wat gemist of wil je nog even alles op een rijtje hebben? Wij hebben voor jouw gemak een overzicht gemaakt van alle hoogtepunten van deze week!

Uitgebreide trailer Final Fantasy 7 Remake Intergrade uitgebracht

Square Enix heeft een uitgebreidere versie van de aankondigingstrailer van Final Fantasy 7 Remake Intergrade uitgebracht.

De nieuwe versie toont extra veel beelden van de game. "Bekijk de stad Midgar zoals je hem nooit eerder hebt gezien, met verbeterde textures, belichting en achtergronden. Schakel tussen twee modi - 'graphics modus' waarin de game in 4k loopt en 'performance modus' waarin de game in 60 fps loopt, en leg je favoriete momenten vast en deel ze via de fotomodus. Geniet van intensere gevechten dankzij de DualSense-controller met haptische feedback."

Lees verder

Final Fantasy 7 Remake

Drie ontdekte keversoorten zijn naar pokémon vernoemd

Drie nieuwe keversoorten die in Australië zijn ontdekt, zijn naar iconische pokémon vernoemd.

De drie keversoorten zijn vernoemd naar de drie legendarische vogels uit de eerste generatie van pokémon, namelijk Articuno, Zapdos en Moltres. De volledige namen van de kevers zijn Binburrum articuno, Binburrum moltres en Binburrum zapdos.

Lees verder

Pokemon

'Nieuw Switch-model krijgt DLSS-ondersteuning'

Het nieuwe Switch-model dat mogelijk in ontwikkeling is, zou Nvidia's DLSS-technologie ondersteunen.

Dat claimt Bloomberg. DLSS staat voor Deep Learning Super Sampling, een techniek van Nvidia dat het bedrijf al toepast op zijn videokaarten. Met DLSS kunnen games met een lagere resolutie in een hogere resolutie weergegeven worden via 'upscaling'. Ook worden prestaties van games in veel gevallen verbeterd, waaronder hogere framerates.

Lees verder

Nintendo Switch Lite

Microsoft wil mogelijk Discord overnemen

Microsoft zou gesprekken met Discord voeren over een mogelijke overname.

Dat meldt Bloomberg. Er zou meer dan tien miljard dollar met de mogelijke deal gemoeid zijn. Discord zou diverse bedrijven benaderd hebben voor een overname, maar ook overwegen om naar de beurs te gaan. Het is dus nog niet duidelijk of Microsoft uiteindelijk het bedrijf kan overnemen.

Lees verder

Discord

Japanse CEO geeft werknemers vrij om Monster Hunter Rise te spelen

De CEO van het Japanse bedrijf Mark-on heeft zijn werknemers op 26 maart vrij gegeven om Monster Hunter Rise te spelen.

In een Japanse tweet laat Masaki Hiyama, de CEO van vr-ontwikkelaar Mark-on, weten dat veel Japanse werknemers toch al vrij nemen op dagen dat er een nieuwe Monster Hunter-game uitkomt. Aanstaande vrijdag verschijnt Monster Hunter Rise op de Nintendo Switch en hij heeft die dag dan ook als 'MonHun Day' uitgeroepen.

Lees verder

monster hunter rise

Super Mario 3D All-Stars nog een week verkrijgbaar

Super Mario 3D All-Stars is vanaf volgende week niet meer verkrijgbaar. Het Switch-spel is vanaf 31 maart niet meer leverbaard en kan zelfs niet meer worden verkregen via de Nintendo eShop. Verder is het duidelijk dat er geen nieuwe leveringen meer van de game komen in de aankomende week.

De collectie bevat drie klassieke driedimensionale Mario-platformers, namelijk Super Mario 64, Super Mario Sunshine en Super Mario Galaxy. Super Mario 64 verscheen oorspronkelijk op Nintendo 64, Sunshine op GameCube en Galaxy op de Wii.

Lees verder

Super Mario 3D All-Stars

Xbox Insiders hebben geen Live Gold meer nodig voor free-to-play-games

Mensen die lid zijn van het Xbox Insider-programma hebben geen Xbox Live Gold meer nodig om free-to-play-games als Fortnite te spelen.

Op dit moment is een betaald Xbox Live Gold-abonnement nog nodig om online te kunnen gamen op Xbox-consoles - dit geldt ook voor free-to-play-games zoals Fortnite, Rocket League en Warzone. Op andere systemen is dit niet het geval. Microsoft gaf begin dit jaar al aan deze betaalmuur te willen verwijderen voor free-to-play-games.

Lees verder

Fortnite

'Nieuwe game Kojima Productions wordt vrij snel aangekondigd'

Ergens binnenkort wordt mogelijk de nieuwe game van Kojima Productions onthuld.

Dat claimt Yoji Shinkawa, de art director van Kojima Productions, in een interview met Al Hub. Hij werd gevraagd of hij een nieuwtje kon delen. "Ja, ik werk ergens aan, en ik kan je waarschijnlijk vertellen dat we het vrij snel gaan aankondigen."

Lees verder

Death Stranding

Dit artikel delen:

Lees meer

ID@Xbox-showcase toont veel nieuwe indiegames voor Xbox en Game Pass Het nieuwe EVO is een signaal voor fighting games om te evolueren
1

Reacties op: Hoogtepunten: Microsoft wil Discord overnemen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Roy36NL

    • 27 maart 2021 10:33
    Zag op IGN de indies die zijn aangekondigd voor de Xbox veel day one op de gamepass zaten interessante leuke titels tussen onder andere van de maker van drinkbox (quacamalee)

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.