Weekoverzicht
Rainbow Six Parasite

Hoogtepunten: Gameplaybeelden nieuwe Rainbow Six gelekt

Nieuwe horrorgame abandoned onthuld

Geschreven door Maarten van der Vlugt op
Heb je wat gemist of wil je nog even alles op een rijtje hebben? Wij hebben voor jouw gemak een overzicht gemaakt van alle hoogtepunten van deze week!

Monster Hunter Rise inmiddels vijf miljoen keer verscheept

Dat heeft Capcom laten weten. Begin vorige week kondigde het bedrijf al aan vier miljoen verscheepte exemplaren te hebben bereikt. De game is sinds 26 maart verkrijgbaar op Nintendo Switch en moet begin 2022 ook naar pc komen.

Monster Hunter World, dat een paar jaar geleden op zowel PlayStation 4 als Xbox One uitkwam, verkocht in dezelfde tijdspanne ongeveer evenveel.

Lees verder

monster hunter rise

Meer gameplaybeelden Rainbow Six Parasite gelekt

De beelden zijn afkomstig van SkyLeaks op Twitter, een kanaal dat vaker vroege beelden van Parasite deelt. In de beelden is ongeveer vijf minuten aan gameplay van een co-op-modus te zien, waarbij spelers andere soldaten moeten redden van monsters.

Verder is duidelijk dat de game verschillende gameplayelementen uit Rainbow Six Siege overneemt, zoals het leunen om dekking en verschillende gadgets.

Lees verder

Rainbow Six Parasite

Microsoft houdt komende weken misschien een gamepresentatie

Ergens binnen de komende weken houdt Microsoft mogelijk een 'What's next for gaming'-presentatie.

Dat claimt ZDnet-journalist Mary Jo Foley. Het is al bekend dat Microsoft van 25 tot en met 27 mei 'Microsoft Build' houdt. Dit virtuele evenement is specifiek voor ontwikkelaars bedoeld en draait om diverse Microsoft-producten, maar volgens Foley houdt Microsoft voor en na het evenement ook diverse 'What's next'-presentaties.

Lees verder

Xbox Series X

Derde uitbreiding voor Assassin's Creed Valhalla mogelijk in ontwikkeling

Er wordt mogelijk gewerkt aan een derde uitbreiding voor Assassin's Creed Valhalla.

YouTuber j0nathan heeft de code van Valhalla er op nageslagen en dat ontdekt. Hij vond een code met daarin 'DLC_EXP3_Meteor' verwerkt, waarbij dezelfde schrijfwijze wordt gebruikt als de eerste twee, nog uit te komen uitbreidingen. 

Lees verder

Nieuwe Battlefield verschijnt mogelijk op lancering op Game Pass

Een later dit jaar te verschijnen third party first-person shooter - mogelijk de nieuwe Battlefield - zou op lancering meteen op Xbox Game Pass komen te staan.

Dat meldt 'Shpeshal Ed' in een recente aflevering van de XboxEra-podcast. Deze insider lekte eerder ook correct dat Final Fantasy 7 Remake in maart naar PlayStation Plus zou komen. Volgens hem is er een dikke kans dat de grote third party-shooter later dit jaar meteen op lancering naar Xbox Game Pass komt.

Lees verder

Battlefield 3

Aanmelden voor Forza Motorsport 8-speeltest kan vanaf nu

Geïnteresseerden kunnen zich vanaf nu aanmelden voor een testpanel voor Forza Motorsport 8.

Aanmelden kan via deze link. Daar valt te lezen dat spelers diverse vragenlijsten en nieuwsbrieven kunnen ontvangen. Leden maken ook kans om voor release het aankomende Xbox- en pc-spel uit te testen.

Lees verder

Forza motorsport

Realistisch ogende horrorgame Abandoned voor PS5 onthuld

Een realistisch ogende survivalhorrorgame genaamd Abandoned is voor PlayStation 5 onthuld.

De game speelt zich af in een gedetailleerde open wereld - in de eerste trailer is in ieder geval een bos te zien. De game draait om Jason Longfield, die plotseling ontwaakt in dit bos. Hij herinnert zich niet hoe hij hier komt, maar herinnert zich uiteindelijk dat hij is ontvoerd. Zijn hoofddoel is te ontsnappen.

Lees verder

Abandoned

'Kojima in gesprek met Microsoft voor volgende game'

Hideo Kojima zou in gesprek zijn met Microsoft over het uitgeven van zijn volgende, nog onaangekondigde game.

Dat claimt men op VentureBeat, waar insider Jeff Grubb werkt. De website publiceerde een nieuwsbericht waarin het bevestigt dat het gisteren voor PlayStation 5 aangekondigde horrorspel Abandoned niet door Kojima wordt ontwikkeld, ondanks speculatie van gamers op het internet. De game wordt ontwikkeld door het Nederlandse Blue Box Game Studios.

Lees verder

Death Stranding

Dit artikel delen:

Lees meer

Remaster van Sonic Colors mogelijk in de maak Waarom ik ál mijn games fysiek koop
1

Reacties op: Hoogtepunten: Gameplaybeelden nieuwe Rainbow Six gelekt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 004

    • 10 april 2021 13:32
    Ik dacht dat dit een realistische single/multiplayer game zou worden waarbij multiplayer op coop gericht zou zijn alleen het is met aliens oid. Erg jammer. Ondanks dat de laatste Rainbow Six voor zover ik weet goed is ontvangen mis ik de ouderwetste gameplay waar het voor mij mee begon van Rainbow Six Ravenshield waar de laatste nu meer als een fast paced tactische actie shooter is geworden en het realisme ontbreekt.

    Ik weet ook niet hoe ze met een fast paced shooter met aliens/parasiten ze zich willen onderscheiden van wat er op de markt is en daar nog geld voor te vragen ook tov de semi f2p games die er al zijn in dit genre.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.