Weekoverzicht
Demon's Souls

Hoogtepunten: Cyberpunk 2077 gameplay en Demon's Souls review

Ook een review van Kingdom Hearts: Melody of Memory

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Heb je wat gemist of wil je nog even alles op een rijtje hebben? Wij hebben voor jouw gemak een overzicht gemaakt van alle hoogtepunten van deze week!

Fysiek exemplaar Cyberpunk 2077 gelekt, CD Projekt Red onderneemt actie

Het lijkt er op dat fysieke kopietjes van Cyberpunk 2077 al voor release gelekt zijn.

Via Reddit verscheen er een foto van een fysiek PlayStation 4-exemplaar van de game. Kort daarna verscheen er ongeveer twintig minuten aan gameplay, waaruit blijkt dat sommige mensen inderdaad al de game spelen.

Lees hier het volledige bericht.

Cyberpunk 2077

Sony: 'Investeren in nieuwe IP's is erg riskant'

Het zou volgens Sony erg riskant zijn om tegenwoordig te investeren in compleet nieuwe intellectuele eigendommen.

Dat meldt Sony Interactive Entertainment-baas Jim Ryan in een interview met GQ. "We hebben gedurende de PS4-generatie veel organisch geïnvesteerd, meer dan mensen beseffen. We hebben Insomniac Games gekocht. We maken nu geweldige games en zijn van plan dat te blijven doen."

Lees hier het volledige bericht.

Ghost of Tsushima

Cyberpunk 2077-ontwikkelaar doet al ruim 175 uur over speelsessie

Iemand van CD Projekt Red meldt dat hij Cyberpunk 2077 speelt al meer dan 175 uur en heeft de game nog niet uitgespeeld.

Die uitspraak doet Lukasz Babiel, QA-tester bij de ontwikkelaar, op Twitter. Hij laat daarbij wel weten dat hij het spel erg langzaam speelt op de hoogste moeilijkheidsgraad. Hij gebruikt daarbij veel stealth en loot alles. Hij verwacht dus dat andere spelers de game wel sneller uit kunnen spelen.

Lees hier het volledig bericht.

Cyberpunk 2077

Review:Kingdom Hearts: Melody of Memory is een futloos eerbetoon

Door een onoverzichtelijke notenbalk en onbetrouwbare timing werkt Melody of Memory als ritmegame helaas niet goed. Dat is jammer, want deze gigantische stapel aan memorabele muziek had beter verdiend.

Lees hier de volledige review.

Microsoft werkt aan Xbox-app voor televisies om games mee te spelen

Microsoft werkt aan een app voor televisies waarmee zonder hardware Xbox-games op televisies gespeeld kunnen worden.

Dat meldt Xbox-hoofd Phil Spencer in de Decoder-podcast van The Verge. "Ik denk dat je dat binnen de volgende twaalf maanden gaat zien. Niets gaat ons daar van weerhouden." Microsoft heeft de abonnementsservice Xbox Game Pass en laat gamers via xCloud ook spellen naar bijvoorbeeld smartphones streamen, maar een dergelijke constructie is in de toekomst dus ook mogelijk via een app op een smart-tv.

Lees hier het volledige bericht.

Xbox Series X

Review: Demon’s Souls verdient de titel ‘system seller’

Demon’s Souls slaagt grafisch met vlag en wimpel, en dankzij Sony’s nieuwe PlayStation 5 overstijgt de remake het stempel van ‘make-over’. De hogere framerate en het ontbreken van laadtijden zorgt voor een veel betere speelervaring die dankzij wat kleine aanpassingen nog verder wordt aangescherpt. Bovenal is Demon’s Souls nog even mysterieus en onnavolgbaar als voorheen, hoeveel walkthroughs er sinds die tijd ook zijn verschenen.

Lees hier de volledige review.

Demon's Souls

PlayStation 5 is 'de grootste PlayStation-lancering ooit'

De PlayStation 5 betreft de grootste lancering van een PlayStation-console ooit.

Dat laat Sony weten in een tweet. "We willen alle gamers bedanken voor het maken van onze grootste consolelancering ooit met de PS5. De vraag naar de PS5 is ongekend, en we willen bevestigen dat er meer consoles naar retailers gaan voor het einde van het jaar - blijf in contact met je lokale winkels."

Lees hier het volledige bericht.

PlayStation 5

Laatste Cuphead-dlc uitgesteld naar volgend jaar

De laatste uitbreiding voor Cuphead is uitgesteld naar 2021, zo laat Studio MDHR weten.

Via social media kondigde de ontwikkelaar dat aan. 'The Delicious Last Course' had eigenlijk nog dit jaar uit moeten komen, maar staat nu voor een release in 2021 gepland door de uitdagingen van het ontwikkelen van games tijdens de situatie omtrent het coronavirus.

Lees hier het volledige bericht.

Cuphead

Verkoop Avengers voldoet niet aan verwachtingen Square Enix

De verkoopaantallen van Marvel's Avengers voldoen niet aan de verwachtingen van uitgever Square Enix. Dat blijkt uit een financiële presentatie van het bedrijf.

De uitgever geeft toe dat de game zijn ontwikkelingskosten nog niet heeft terugverdiend. De verkoopaantallen van het spel zijn 'lager dan verwacht', zei directeur Yosuke Matsude.

Lees hier het volledige bericht.

Marvel Avengers laura bailey interview

De PlayStation Plus-games van december zijn bekend

Sony heeft de PlayStation Plus-games van december bekendgemaakt.

Mensen met een PlayStation Plus-abonnement kunnen de hieronder genoemde games zonder extra kosten binnenhalen en blijven spelen zolang het abonnement intact is.

PS4-gamers kunnen met de openwereldgame Just Cause 4 en de online third person shooter Rocket Arena aan de slag. Van de partygame Worms Rumble is zowel de PlayStation 4- als PlayStation 5-versie beschikbaar. Deze game is vanaf zijn verschijningsdatum beschikbaar via PS Plus.

Lees hier het volledige bericht.

Just Cause 4

Dit artikel delen:

Lees meer

Nintendo brengt volgend jaar mogelijk nieuwe Mario-sportgame uit De fijnste next-gen-vernieuwing zit (letterlijk) in een klein hoekje
0

Reacties op: Hoogtepunten: Cyberpunk 2077 gameplay en Demon's Souls review

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.