Weekoverzicht
CD Projekt Red

Hoogtepunten: CD Projekt Red gaat 'crunchen' en OS-grootte Series X

Ook twee reviews van NBA 2K21 en Crash Bandicoot 4: It's About Time!

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Heb je wat gemist of wil je nog even alles op een rijtje hebben? Wij hebben voor jouw gemak een overzicht gemaakt van alle hoogtepunten van deze week!

OS van Xbox Series X neemt mogelijk zo'n 198 GB in beslag

Zo'n 198 GB van de 1 TB aan beschikte schijfruimte op de Xbox Series X zijn bij het installeren van het operatiesysteem benodigd.

Dat blijkt uit een artikel van Gamespot, waar men de Xbox Series X uitvoerig heeft getest. Na het installeren van het OS en diverse files die nodig zijn, is er 198 GB minder schijfruimte op de SSD-schijf beschikbaar. Er blijft dan ook zo'n 802 GB over voor het installeren van games.

Lees hier het volledige bericht.

Xbox Series X

Mogelijke eerste in-game screenshot van Bethesda's Starfield gelekt

Een mogelijke eerste screenshot van Bethesda's langverwachte science-fictiongame Starfield is gelekt.

De screenshot en bijbehorende artwork doken afgelopen weekend op plekken als 4chan en gameforum ResetEra op. De screenshot toont een ruimteschip met een man of vrouw in ruimtepak ernaast.

Lees hier het volledige bericht.

Starfield

Review: NBA 2K21 is de typische jaarlijkse sportgame

NBA 2K21 is de beste basketbalgame op de markt, maar dat is al jaren zo. De verbeterde Pro Stick biedt spelers weliswaar een nieuwe manier van spelen, maar de ervaring blijft in de kern onveranderd. MyCareer is wederom goed uitgewerkt en vertelt een boeiend verhaal. Helaas bieden microtransacties veel sneller resultaat dan hard werken en wordt MyCareer ook dit jaar grotendeels verwaarloosd door spelers de optie te bieden om hun weg omhoog te kopen met echt geld. Het bewezen concept van de franchise blijft dus onveranderd en dat maakt NBA 2K21 weinig verrassend, maar wel een prima basketbalgame.

Lees hier de volledige review.

NBA 2K21

Nedgame waarschuwt voor oplichter die PS5 zegt te verkopen

De Nederlandse winkelketen Nedgame heeft gewaarschuwd voor een oplichter die via een website die lijkt op die van Nedgame zogenaamd PlayStation 5-consoles verkoopt.

Dat deed het bedrijf via Facebook. Men schrijft: "LET OP: Er is een oplichter actief die PlayStation 5 consoles probeert te verkopen o.a. via een nep website die erg lijkt op de Nedgame website, levering november. Dit zijn wij uiteraard niet, bij ons en overal is de PlayStation 5 uitverkocht voor levering op release."

Lees hier het volledige bericht.

ps5

Nieuwe Assassin's Creed Valhalla-trailer draait om het verhaal

Ubisoft heeft een nieuwe verhalende trailer voor Assassin's Creed Valhalla uitgebracht.

De 'Story trailer' toont vooral veel tussenfilmpjes van de game en draait om Eivor en zijn broer Sigurd, die in Engeland een nieuwe thuis willen vinden. Daarbij wordt er gehint naar de mysterieuze groepering genaamd de Hidden Ones.

Lees hier het volledige bericht.

Cyberpunk 2077-ontwikkelaar luidt werkweek van zes dagen in

Bij CD Projekt Red draaien werknemers nu werkweken van zes dagen om Cyberpunk 2077 op tijd af te krijgen.

Dat blijkt uit een reportage van Bloombergs Jason Schreier. Cyberpunk 2077 is al eerder uitgesteld en staat nu op 19 november gepland. Om die releasedatum te halen werkt het team zes dagen in de week aan de game. Dat heeft een anonieme werknemer van de studio aan hem verteld.

Lees hier het volledige bericht.

cyberpunk 2077

Peter Parker heeft nieuw uiterlijk in Spider-Man-remaster op PS5

Insomniac Games heeft meer details gegeven over de aankomende remaster van Marvel's Spider-Man op PlayStation 5.

Opvallend genoeg is het uiterlijk van hoofdpersonage Peter Parker veranderd. Hij was in de oorspronkelijke game gemodelleerd naar John Bubniak, maar nu naar de acteur Ben Jordan. Daardoor lijkt het personage een stuk jonger en heeft hij zelfs wat weg van Tom Holland, de acteur die Spider-Man in de films vertolkt. Veel fans hebben negatief gereageerd op de verandering.

Lees hierhet volledige bericht.

De PlayStation Plus-games van oktober zijn bekend

Sony heeft de PlayStation Plus-games van oktober bekendgemaakt.

Vanaf 6 oktober kunnen leden van PlayStation Plus zonder verdere kosten twee games downloaden en onbeperkt spelen, zolang het Plus-abonnement maar intact blijft.

Het gaat komende maand ten eerste om de spannende actie-adventure Vampyr. Het spel van Dontnod Entertainment laat spelers in de huid kruipen van een vampier die tegelijk een geneesmiddel voor de 'ziekte' probeert te vinden. De tweede game van oktober is racegame Need for Speed: Payback.

Lees hier het volledige bericht.

Vampyr

Review: Crash Bandicoot 4: It’s About Time is de beste Crash-game ooit

"De kern van de Crash-franchise blijft in Crash Bandicoot 4: It’s About Time intact. Daarbovenop komen erg goed doordacht leveldesign, prachtige graphics en enkele vernieuwingen die de reeks naar het heden brengen. Hulde voor deze comeback waar het plezier op elk moment van afspat!"

Lees hier de volledige review.

Crash Bandicoot 4: It's About Time

Minecraft-personages komen naar Super Smash Bros. Ultimate

Verschillende Minecraft-personages komen naar Super Smash Bros. Ultimate. Dat kondige Nintendo vandaag aan.

Het nieuwe personage bestaat uit Steve, Alex, Zombie en Enderman en zijn op ieder moment te wisselen tijdens het gevecht. De vechters beschikken over typische Minecraft-moves. Zo beschikken ze over zwaarden, TNT en is het mogelijk blokken te creëren op het speelveld.

Lees hier het volledige bericht.

Super Smash Bros

Dit artikel delen:

Lees meer

Spec Ops Survival-modus CoD: Modern Warfare nu ook op pc en Xbox Waarom Microsoft de Bethesda-games weghoudt bij Sony
0

Reacties op: Hoogtepunten: CD Projekt Red gaat 'crunchen' en OS-grootte Series X

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.