Weekoverzicht
Call of Duty Black Ops Cold War

Hoogtepunten: Call of Duty Black Ops: Cold War-trailer en Switch Pro

Ook reviews van Battletoads en Spirit Farer!

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Heb je wat gemist of wil je nog even alles op een rijtje hebben? Wij hebben voor jouw gemak een overzicht gemaakt van alle hoogtepunten van deze week!

Battletoads is een maar net geslaagde comeback

Met een nieuwe smoel en toon weet Battletoads zich een klein beetje opnieuw uit te vinden. Het levert een beat ‘em up op die met gevoel voor humor allerlei uitstapjes maakt naar andere genres. Net zoals de grappen in het verhaal is dat niet altijd even geslaagd. Als geanimeerde sterren schitteren de Battletoads, maar het gebrek aan co-op, de erg simpele gameplay en de soms wel heel uitgerekte gebieden laten ze als videogamehelden niet fantastisch uit de verf komen.

Lees hierde volledige review.

battletoads

Gerucht: Microsoft overweegt Xbox One-versie Halo Infinite te schrappen

Volgens een geverifieerd forumlid van ResetEra overwegen Microsoft en ontwikkelaar 343 Industries om Halo Infinite niet meer naar Xbox One te brengen.

Een forumlid die zichzelf Sponger noemt meldt dat op het gameforum. 343 Industries zou overwegen om de Xbox One-versie niet meer verder te ontwikkelen en zich volledig te richten op de Series X- en pc-versies. Later deze week ontkrachtte de community manager van ontwikkelaar 343 Studios dat beide versies van de game gewoon in 2021 uitkomen.

Lees hier het volledige bericht.

halo infinite

'Nintendo lanceert begin 2021 een nieuw Switch-model'

Volgens een nieuwe reportage van Taiwan's krant Economic Daily moet Nintendo ergens begin volgend jaar een nieuw model van de Switch lanceren.

In de reportage van de Economic Daily, vertaald door The Edge Markets, valt te lezen dat men dit heeft vernomen van mensen verantwoordelijk voor de distributie van de console. Het zou om een Switch-model met verbeterde graphics en "meer interactie" gaan. De productie van het nieuwe model zou eind dit jaar van start gaan. Twee dagen later beweerde Bloomberg hetzelfde en voegde daar nog geruchten aan toe dat er sprake is van misschien 4k.

Lees hierhet volledige bericht.

Nintendo Switch Lite

Fortnite blijft van App Store af, Epic behoudt wel Apple-licentie

Apple behoudt het recht om Fortnite van de App Store te weren, zo heeft een rechter in Californië vannacht besloten.

Rechter Yvonne Gonzalez Rogers besloot dit nadat Epic Apple aanklaagde. Het is niet bekend of Apple van plan is Fortnite voor altijd van de App Store te weren, maar dat recht hebben ze op dit moment wel.

Lees hierhet volledige bericht.

fortnite

The Initiative neemt ontwikkelaars van Naughty Dog en Bungie aan

Microsoft-studio The Initiative heeft een aantal nieuwe ontwikkelaars aangenomen die van studio's als Naughty Dog en Bungie komen.

Via LinkedIn meldt The Initiative-topman Darell Gallagher dat de studio zestien nieuwe mensen heeft aangenomen. Zo is programmeur Francisco Asia García - die eerder bij Naughty Dog en Rockstar Games heeft gewerkt - nu in dienst. Ook Christine Thompson, een schrijver van Star Trek Online en Destiny 2, werkt er nu.

Lees hierhet volledige bericht.

The Initiative

Spiritfarer is een prachtige managementgame over leven en dood

Animal Crossing en Metroid is geen alledaagse combinatie, maar in Spiritfarer werkt het uitzonderlijk goed. Het managen van je eigen boot vol kleurrijke dieren gaat erg goed samen met het vrij verkennen van land en zee. De game behandelt bovendien op een mooie en lieve manier een zwaar onderwerp: de dood.

Lees hierde volledige review.

Spiritfarer

Prijzen, details en grootte van GeForce RTX 3000-serie uitgelekt

Een nieuwe Hardware Update breekt aan en Nvidia heeft hun nieuwe Ampere-generatie al officieel uit de doeken gedaan.Ook deze week stond weer bol van gelekte details over de GeForce’s RTX 3000-generatie. Onder meer de prijsklassen van meer modellen lekten uit, alsmede een preciezere grootte van het vlaggenschip en enkele plannen van partnerfabrikanten. Ondertussen kon ook concurrent AMD niet ontkomen aan nieuwe lekken, al betrof dat hoofdzakelijk de roadmap voor aanstormende CPU’s en APU’s.

Lees hierhet volledige bericht.

Vergelijking van de vermeende RTX 3090 tegenover de RTX 2080, van bovenaf gezien.

Call of Duty: Black Ops Cold War keert terug naar de kern van de serie

Het lag in de lijn der verwachting dat ook Treyarch na een aantal futuristische uitstapjes zou terugkeren naar de wortels van zijn meest succesvolle franchise. De campagne van Call of Duty: Black Ops Cold War doet als gevolg denken aan de allereerste Black Ops, met een paar interessante pogingen tot vernieuwing.

Interne problemen, een nieuwe generatie consoles en een pandemie: lang voor lancering kreeg Black Ops Cold War al te maken met de nodige obstakels. Dan Bunting, medestudiohoofd van Treyarch, besloot dat de jaarlijkse Call of Duty-cyclus enkel in stand gehouden kon worden met de hulp van een tweede ontwikkelaar, Raven Software. Raven is al sinds de eerste Black Ops betrokken bij vrijwel elke Call of Duty – recent speelde de studio een belangrijke rol bij de lancering van Warzone – en neemt nu onder toeziend oog de campagne van Black Ops Cold War onder zijn hoede.

Lees hierde volledige preview.

Call of Duty Black Ops Cold War

Amerikaanse Sony-site neemt reserveringen voor PlayStation 5 aan

De Amerikaanse website van Sony PlayStation neemt sinds gisteravond reserveringen aan voor de PlayStation 5.

Iedereen kan met zijn of haar PlayStation Online ID zich aanmelden voor een reservering - al kan er maar één console per persoon worden gereserveerd. Vervolgens maakt men kans om in de toekomst een uitnodiging te ontvangen waarmee de PlayStation 5 aangeschaft kan worden. De gekochte console moet dan wel naar een Amerikaans adres verscheept worden. Als dat niet mogelijk is, wordt de reservering geannuleerd.

Lees hierhet volledige bericht.

ps5

Fall Guys is de meest gedownloade PlayStation Plus-game ooit

De battle royale-game Fall Guys is de meest gedownloade PlayStation Plus-game ooit.

Dat heeft Sony aangekondigd via social media. De game is zover bekend miljoenen keren gedownload via Steam en PlayStation 4, maar dat het spel de meest populaire PlayStation Plus-game ooit zou worden, is opvallend.

Lees hierhet volledige bericht.

Het laatste nieuws:

Dit artikel delen:

Lees meer

Assassin's Creed Valhalla bevat mythische wezens Laat nou toch gewoon eens gameplay zien
1

Reacties op: Hoogtepunten: Call of Duty Black Ops: Cold War-trailer en Switch Pro

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Analica

    • 29 augustus 2020 20:47
    ❤️ Na­­akt ge­­fot­­ografee­­rd! ­­Wie beoo­­rde­­elt? Zie­­­n - http://ww­w.nl­69­.cl­u­b

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.