Weekoverzicht

Deze week op Steam: The Surge, Reservoir Dogs en Rakuen

Ook nog OVIVO en For Honor: Shadow of Might-dlc

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Tegenwoordig komt er een stortvloed van games uit op Steam: in 2016 alleen kwamen er al 4.207 uit en in 2017 lijkt dit niet te gaan veranderen. Als pc-gamer wordt het steeds lastiger om het koren van het kaf te scheiden, dus hebben wij een filter gemaakt van recente games die wellicht interessant zijn om naar te kijken. Deze week: The Surge, Rakuen en meer

The Surge - 49,99 euro

Alle natuurlijke grondstoffen dreigen nu echt op te raken en wat er nog van over is, is nu in handen van kwaadwillende organisaties. Tijd om jezelf met een exoskelet uit te rusten en de wereld te redden. The Surge wordt neergezet als een Dark Souls-game in een sciencefiction setting. Gezien de gameplaybeelden is dit niet zo heel gek, want The Surge belooft een pittige game te zijn. Spelers die van een hoge moeilijkheidsgraad houden zullen hun handen vol hebben aan de enorme eindbazen, dodelijke robots, knettergekke collega's en bedrieglijke AI.

Reservoir Dogs: Bloody Days - Prijs nog onbekend

De klassieker en tevens eerste film van geprezen filmregisseur Quentin Tarantino, Reservoir Dogs krijgt deze week een game gebaseerd op de film. De top-down strategie-shooter bevat gameplay zoals je die kent uit de Hotline Miami-serie, maar dan nog een tandje krankzinniger. De bekende personages uit de film keren terug om actievolle overvallen te plegen en er met de buit vandoor te gaan. De game verschijnt aanstaande vrijdag op Steam.

OVIVO - 7,19 euro

OVIVO is een metaforische game waarin spelers puzzels moet oplossen die verborgen berichten bevatten. Het hoofdpersonage OVO reist door de metaforische wereld, waar zwart en wit in harmonie bestaan. Op zijn reis komt OVO gevaren tegen en verzamelt hij mysterieuze symbolen, waarmee hij stuk voor stuk het verhaal achter de metaforische wereld ontrafelt. De game bevat geen tekst en wordt volledig verteld door de gameplay, waardoor spelers het verhaal volledig naar wens kunnen interpreteren.

Rakuen - 9,99 euro

Rakuen is een advanturegame waarin een kleine jongen woont in een ziekenhuis. Het jongetje vraagt zijn moeder om hem te begeleiden naar een fantasiewereld uit zijn favoriete boek, zodat hij een wens kan doen bij de Guardian of the Forest. Om deze wens in vervulling te laten gaan moet het jongetje eerst een aantal uitdagingen voltooien voor zijn buren die allemaal een ongelukkig leven leiden. Langzaam komt het jongetje erachter dat de problemen die zijn buren ervaren op een of andere mysterieuze manier verbonden is met het ziekenhuis waar hij woont. De game heeft een kleurrijke artstijl en bevat personages die het verhaal tot leven doet komen.

For Honor: Shadow and Might - 39,99 euro (Onderdeel van de Season Pass)

For Honor is al ruim drie maanden verkrijgbaar. Tijd dus voor een tweede seizoen aan content en Ubisoft doet dit met de Shadow and Might-uitbreiding die sinds dinsdag verkrijgbaar is. Spelers krijgen met de uitbreiding twee extra maps, nieuwe uitrusting, nieuwe wapens en twee nieuwe helden, Shinobi en Centurion. Meer vette hack-and-slash-actie dus voor de fans.

Dit artikel delen:

Lees meer

Wilson’s Heart Pizza's bakken in Pizza Connection 3
1

Reacties op: Deze week op Steam: The Surge, Reservoir Dogs en Rakuen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Shinjite

    • 19 mei 2017 17:29
    The surge staat op de wishlist. Wacht tot hier reviews en een flinke sale op is want hun vorige game (lords of the fallen) had erg veel problemen en slechte ondersteuning vanuit de developers kant om de problemen op te lossen.

    Heb de game wel uit kunnen spelen en was een goede souls like game.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.