Weekoverzicht

Deze week op Steam: Snake Pass, Mafia 3, Dark Souls 3 en meer

Ook nog Has-been Heroes en 88 Heroes

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Tegenwoordig komt er een stortvloed van games uit op Steam: in 2016 alleen kwamen er al 4.207 uit en in 2017 lijkt dit niet te gaan veranderen. Als pc-gamer wordt het steeds lastiger om het koren van het kaf te scheiden, dus hebben wij een filter gemaakt van recente games die wellicht interessant zijn om naar te kijken.

Snake Pass - 19,99 euro

Snake Pass is het resultaat van een game jam bij uitgever en ontwikkelaar Sumo Digital. De game viel zo goed in de smaak dat ze besloten hebben verder te gaan met de ontwikkeling en vanaf vandaag is de game beschikbaar op Steam. In Snake Pass kruip je in de huid van de slang Noodle en gaan spelers met behulp van zijn beste vriend Doodle op pad om vrede te laten wederkeren in Haven Tor. Snake Pass bevat vijftien levels en verschillende vaardigheden waar spelers gebruik van kunnen maken.

Has-Been Heroes - 19,99 euro

In Has-Been Heroes hebben spelers een belangrijke taak van de koning opgedragen gekregen. De tweelingprinsessen moeten naar school gebracht worden en daarvoor heeft de koning niemand minder dan een groep legendarische kampioenen ingeschakeld. Has-Been Heroes bevat verschillende personages waaruit spelers kunnen kiezen en stelt spelers in staat om voorwerpen en spreuken te ontgrendelen. Daarnaast kunnen spreuken gecombineerd worden voor een verwoestend effect.

Dark Souls 3: The Ringed City - 14,99 euro

Dark Souls 3 is niet het laatste deel in de veelgeprezen Souls-reeks. The Ringed City kan wel het laatste beetje content zijn voordat er definitief een punt achter de dlc voor de game wordt gezet. The Ringed City biedt spelers de kans om nieuwe omgevingen te ontdekken, nieuwe eindbazen en vijanden te verslaan en nieuwe items te verkrijgen. The Ringed City bevindt zich aan het einde van de wereld en is de laatste reis die spelers maken in deze donkere wereld.

88 Heroes - 14,99 euro

88 Heroes is een 2D action-platformer, waarin het cijfer 8 opvallend vaak terugkomt. In de game is het 8:08 op 8 augustus '88 en de boosaardige Dr. H8 heeft de wereld in zijn greep. Hij eist binnen 88 minuten 88 octiljoen dollar of anders verwoesten zijn 88 thermo-nucleaire kernkoppen de aarde. De 88 Heroes zijn er om Dr. H8 en zijn snode plannen te dwarsbomen.

Mafia 3: Faster, Baby! - 14,99 euro

Mafia 3 was tijdens de lancering misschien niet de game waar veel mensen op hadden gehoopt, maar Faster, Baby! zou daar misschien wel eens verandering in kunnen brengen. Ontdek een gloednieuw gebied ten westen van de Bayou en beleef een nieuw verhaal met Lincoln en activiste Roxy Laveau. De nieuwe uitbreiding brengt nieuwe voertuigen, wapens en gevechtstechnieken. Faster, Baby is de eerste van drie aangekondigde dlc-uitbreidingen voor Mafia 3.

Dit artikel delen:

Lees meer

Live om 20:00: DayZ Eerste beelden The Elder Scrolls Online: Morrowind PvP-modus getoond
0

Reacties op: Deze week op Steam: Snake Pass, Mafia 3, Dark Souls 3 en meer

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.