Weekoverzicht

Deze week op Steam: Dirt 4 en The Elder Scrolls Online: Morrowind

Ook nog Drifting Lands, Cold Waters en Wonderboy

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Tegenwoordig komt er een stortvloed van games uit op Steam: in 2016 alleen kwamen er al 4.207 uit en in 2017 lijkt dit niet te gaan veranderen. Als pc-gamer wordt het steeds lastiger om het koren van het kaf te scheiden, dus hebben wij een filter gemaakt van recente games die wellicht interessant zijn om naar te kijken. Deze week hebben we The Elder Scrolls Online: Morrowind, Dirt 4 en nog meer voor je klaarstaan.

Dirt 4 - 54,99 euro

Anderhalf jaar na de lancering van Dirt Rally is daar dan eindelijk het langverwachte vervolg op Dirt 3. Dirt 4 richt zich net als voorgaande games weer op rallyraces met rallywagens uit verschillende competities op de moeilijkste circuits ter wereld. Met meer dan 50 iconische wagens, miljoenen rallyroutes dankzij de 'etappeconfiguratie' en klassieke modi, zoals Landrush en Rallycross is Dirt 4 de meest complete Dirt-game tot nu toe.

Lees hier onze preview. Later deze week kun je de volledige review lezen op Gamer.nl.

The Elder Scrolls Online: Morrowind - 39,99 euro

The Elder Scrolls Online krijgt voor het eerst sinds de lancering een grote update, waarmee spelers terug kunnen keren naar het legendarische Morrowind. Een meteoor dreigt Vivic City te vernietigen en het is aan de speler om ervoor te zorgen dat Morrowind gered wordt. Daarnaast voegt Morrowind een nieuwe klasse toe genaamd de Warden en wordt er een nieuwe PvP-modus geĆÆntroduceerd, waarbij drie teams van vier tegen elkaar strijden. Spelers hebben komende tijd dus genoeg te doen in The Elder Scrolls Online.

The Elder Scrolls Online

Drifting Lands - 15,19 euro

Spelers die weer toe zijn aan een klassieke shoot 'em up hebben hun handen vol met Drifting Lands, want de game belooft fans van zowel Diablo en van het shoot 'em up-genre te tevreden te stellen. Drifting Lands speelt zich af op een verwoeste planeet waar naties met elkaar concurreren om grondstoffen te bemachtigen. Spelers kruipen in de huid van een verstoteling die probeert te overleven in deze corrupte wereld. Met ruim honderd willekeurig gegenereerde levels, speciale vaardigheden en aanpassingsmogelijkheden biedt Drifting Lands meer dan genoeg content.

Cold Waters - 36,99 euro

Cold Waters speelt zich af in een alternatieve realiteit waar de Koude Oorlog resulteert in de Derde Wereldoorlog. Spelers vechten het te zee en in de lucht met de Sovjet-Unie uit. Maak gebruik van slagschepen, onderzeeƫrs en straaljagers om vijanden te onderscheppen en het tij te keren.

Wonder Boy: The Dragon's Trap - nog niet bekend

Hu-Man is terug in de cultklassieker Wonder Boy: The Dragon's Trap. Met een vernieuwde soundtrack en verbeterde graphics kunnen spelers weer exploreren in deze action-adventure. Vervloekt door de Meka-Dragon gaat Hu-Man op zoek naar de Salamander Cross om zijn vloek te verheffen. Nieuw in The Dragon's Trap is de mogelijkheid om met Hu-Girl te spelen en in de huid te kruipen van Lizard-Man, Mouse-Man, Piranha-Man en anderen.

Lees hier onze review van de Switch-versie.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nintendo E3 Spotlight is dertig minuten lang WipEout Omega Collection vanaf vandaag te koop
0

Reacties op: Deze week op Steam: Dirt 4 en The Elder Scrolls Online: Morrowind

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.