Stoppen

Ik zal er niet omheen draaien maar af en toe kom ik vast te zitten met Gamemind. Het kost gewoon ontzettend veel tijd, hier had ik voorheen rekening mee gehouden maar na zo'n 4 a 5 maand kom je toch tot de ontdekking dat het teveel is. Een logische stap zou stoppen zijn? Ik hou meer tijd over en heb een verplichting minder. Helaas kan ik het niet los laten, het stoppen zou teveel aan me knagen en ik voel ook een zekere verplichting om het te blijven doen.

Verder

Ik ben al even bezig met het maken van een andere site. Er zijn teveel technische mankementen bij de huidige en ik erger me er mateloos aan. Momenteel heb ik al een bèta draaien, een kale versie waarin ik test. Alleen ik sta nog steeds in dubio hoe ik verder ga met de site. Minder artikelen? Alleen vide items? Erg lastig allemaal. Ik zat/zit ook nog te twijfelen of ik dit überhaupt wel met jullie wou delen, dat klinkt misschien wat gek. Maar in een weblog heb ik ook een verplichting om te vertellen hoe het allemaal zit.

Toekomst

Hoe de toekomst eruit zit en hoe ik de voortgang ga aanpakken weet ik niet. Volgens mij is dit ook niet echt een 'leuk' artikel, iets wat ik liever wel doe. Hopelijk begrijpen jullie het een beetje, mocht het jullie wat interesseren... Ik denk er de komendedagen nog over na.