Vorderingen

Ik ben nog steeds bezig met het ontwerpen van de bèta, muziek maken en nieuwe ideeën aan het op doen. Helaas gaat het nog niet zo voorspoedig. Gisteren ben ik tot vijf uur in de ochtend bezig geweest met een nieuw design. Een hoop geklooi, want ik ben geen meter opgeschoten... de al niet zonnige dag wordt er dan niet beter op.

Om wat exacter te zijn ben ik bezig met het implanteren van de zogenaamde sliders, die op wel meerdere sites bekend zijn. Wat gaat er mis? Niets. Niets? Nee, er gebeurt helemaal niets! Om gek van te worden. Normaal zijn er nog wel tutorials op het internet te vinden, maar ook bij dit probleem al niet! Ik had gepland dat ik rond de 21e weer op volle toeren zou draaien, alleen ik moet hard mijn best doen wil ik die datum halen.

Zucht

Af en toe ben ik wel klaar mee. Helemaal als het na zoveel uur werk niets oplevert. Als perfectionist zal ik nog wel even bezig zijn. Vanavond ga ik nog even gas geven en vanaf morgen ben ik weg. Rond het begin van de week ben ik er weer en als het goed is kan ik dan weer verder. Ik probeer elke week een weblog(je) te schrijven. Alleen ik... ik hou er over op. Druk druk. Niet echt iets nuttigs te melden.