De schaduw

Normaal laat ik mijn persoonlijke leven achterwege op het internet, ik doe niet aan Facebook of Hyves. Ik ben nogal gesteld op mijn privacy wel doe ik mee aan anonieme onderzoeken en ben ik lid van een opinie panel om toch op een verantwoorde manier de producent en uiteindelijk consument te informeren. Nu ga ik wat vertellen over mijn persoonlijk leven om het wat te verduidelijken en waarom ik minder actief ben.

Afdwalen

Ik dwaal nu behoorlijk af van games letterlijk en figuurlijk. De afgelopen tijd ben ik druk bezig geweest met Gamemind. Hier stop ik bijna al mijn vrije tijd in, omdat ik het nog steeds zie als iets in opbouw en in kwaliteit gaat nu eenmaal veel tijd zitten. In de maand januari hield als eerste mijn game pc ermee op, ik repareer dit gewoonlijk zelf, zo ook deze keer. Nieuwe onderdelen besteld maar na een tijdje alweer kapot. Zou het iets met de voeding te maken hebben? Weer nieuwe onderdelen, opnieuw gaat het mis. Via een andere pc eerst maar de bestanden veilig stellen. De schijf is niet bereikbaar... al mijn savegames... documenten.... al mijn artikelen die ik gemaakt had. Met wat recovery tools heb ik de belangrijke dingen kunnen terug halen zoals mijn eigen geschreven boek. Maar nog geen game pc... Ondertussen ben ik wel bezig geweest met een Special voor mijn site, na het uploaden kreeg ik problemen met de belanghebbende partij van de auteursrechten, dat kon er ook nog wel bij. Ik was erg verbaasd waarom het systeem niet werkte op mijn nieuwe harde schijf? Na een week kwam ik erachter dat de harde schijf kapot was. De wereld op zijn kop, je koopt dus een nieuwe harde schijf en vervolgens zijn bijna alle sectoren bad... Ondertussen had ik een nieuwe bestelling gedaan wat erg goedkoop was, deze man kon wel goedkope onderdelen regelen. Naja, vooruit dan maar ik het geld overmaken. Een paar dagen later zag ik dat het om een oplichter ging, nou dat is ook weer fijn! Die vuurpijl waar ik het over had is rond dit tijdstip op de grond terecht gekomen en tot ontploffing gekomen. Normaal ben ik niet snel boos, eigenlijk nooit. Maar toen was ik behoorlijk boos.

De uren vlogen voorbij! Wat een klote maand, ik vloek niet snel... Maar dit is niet normaal meer. Ik heb de hele maand januari geen game aangeraakt! Hopelijk begrijpen jullie nu ook waarom er niks verscheen. Zelfs op Gamemind heb ik tijd moeten besparen!

Volgende keer

Nu genoeg over mijn persoonlijke leven! De volgende keer wil ik de draad gewoon weer oppakken en verder gaan waar ik bij het eerste artikel gebleven ben!