Mijn lijst aan miskopen:

-MegaCD(800 gulden): Behalve beter geluid en mooie intro's en outro's met spellen, waren de spellen die ook op de Megadrive uitkwamen niet beter. Er waren een paar exclusieve titels, maar behalve Sonic CD(die voor mij niet zo goed was als het eerder uitgebracht Sonic2) en het wel stoere Thunderhawk, was er weinig te halen.

-32X(450 gulden): Tsja... Ik wilde persé 3D spellen zoals Virtua Racing... Maar met de Saturn nog geen halfjaar later in de winkels... Na een half jaar kwamen er ook al geen nieuwe spellen meer.

-A3 Epson printer(1200 gulden): 0 A3 printjes mee gemaakt... Niet dat het een slecht apparaat was, maar ondanks al mijn digitale werk, houd ik het meestal ook digitaal tot het bij de drukker komt en hooguit zo nu en dan een A4 printje(Die waren slechts 400 gulden toen met dezelfde printkwaliteit). Dus een persoonlijke miskoop.

- Gameboy Color: Geen slecht apparaatje, maar speelde er veel te weinig op. Dus een persoonlijke miskoop.

- Gameboy Advance: Geen slecht apparaatje, maar een beetje zoals de PSVita en PSP te weinig handheld games en vooral veel console achtige games.

-Ati9800pro videokaart: Bijna geen spellen met die pc toen gedaan.

- X-arcade Dual stick: Geen slecht apparaat, altijd leuk om te showen... Maar dankzij het hoger gehalte aan arcade spellen in de huidige generatie consoles, weinig meerwaarde de oude klassiekers te spelen. Veel van de oudjes hebben een mooie herstart gekregen(street fighter, mortal kombat, marvel vs capcom) .

-Asus 17" laptop(900 eurie): Op zich doet hij het nog steeds, maar nu terugkijkende had ik helemaal geen behoefte aan zo'n grote/zware laptop. Hij is totaal niet mobiel. Daarnaast dacht ik goedkoop uit te zijn voor de AMD processor die er in zit(de CPU/GPU/MBchip combo zorgen voor bijzonder goede 3Dmark uitslagen). Deze AMD CPU wordt dudielijk sneller warm dan welke laptop die ik ooit heb gehad met Intel. Ik zou daarom niemand aanraden een laptop te nemen met AMD er in, met dekstop heb ik er geen problemen mee, door betere airflow in kasten.

-Fujitsu tabletpc(1200 eurie): Dit is een laptop met een pen, zodat ik er op kan tekenen. Op zich goed in PK's, maar het scherm begon al binnen enkele maanden te krassen, terwijl een nu 6 jaar oude andere tabletpc van HP krasloos is(ander materiaal)...

- Full HD tv(1200 eurie): Ik zit er net als de meeste mensen) te ver vanaf om de details te zien. HD-ready was meer dan voldoende(liet me pakken door de hype meer detail is beter). Daarnaast zijn de spellen op de X360 allemaal op 720p, zijn de HD uitzendingen op 720p en heb ik toch geen blu-ray speler. Ik ga het merk neit noemen, omdat het vergeleken met de andere tv's juist zeker neit slecht is... Ik was enkel iets te vroeg met kopen aangezien erna de prijzen naar de huidige niveaus zakten.  

Veel van het hierboven beschreven verhaal is absoluut persoonlijk!

Wat zijn/waren jouw miskopen en waarom?