Ik sta al enige tijd in dubio om een gamesite te beginnen. Maar als ik realistisch ben zijn er daar al genoeg van. Iedere gek kan iets schrijven en een site is zo gemaakt. Het zal daarom ook niet altijd even goed zijn, zowel grammaticaal als inhoudelijk. Een gamewebsite is zo gemaakt. Voegt het nog iets toe? Nee, vind ik.

Toch blijft er een vonkje in mijn hart branden. En de passie om het te delen met anderen is er ook! Nu zit ik aan een site te denken, waarin de games onder de loep worden genomen. Maar ook wil ik gaan kijken naar de invloeden op de gamers zelf. Zit er achter de game een boodschap? Heeft een game zoveel invloed op je dat je dagelijkse leven erdoor veranderd? Ik persoonlijk vind dit reuze interessant, maar ben ook erg benieuwd of er überhaupt mensen zijn die dit met mij delen.

Ondertussen blijf ik nog even met deze gedachtes spelen, maar ik zou graag jullie meningen over deze kwestie willen weten.