Zoals je ziet zijn dit doorslaggevende factoren. En zoals vaak des te meer je denkt en weet des te lastiger het wordt. Ik wil de komende weken denken, maar niet alleen. Ik zou graag jullie hulp willen hebben. Waarom weken en niet gewoon elke dag? Einstein is in een week tijd ook geen genie geworden. Wat ik wil zeggen is dat een idee tijd nodig heeft om zich te ontwikkelen. Dit kunnen toevoegingen of aanpassingen zijn.

Deze week en vorige week zat ik al te peinzen over een naam. Een naam met inhoud, lastig. Een naam dat iets zegt over de inhoud. Wat verwachten jullie? Ik zelf kwam uit bij GameSense, maar die naam is al geregistreerd. Vervolgens bedacht ik Gamelight die nog vrij is. Maar inhoudelijk zegt het te weinig.

Ondertussen heb ik een manier van schrijven toegepast die ik als prettig beschouw. Zonder dat je erop gelet hebt heb je het artikel gelezen maar leest het zo ook prettig?

Wees gewoon eerlijk! Vind je het niks dan maakt het niks uit.


Mogelijke namen:

Gamesky, Gameage, Gameyear, Gamelock, Gamesight, Usight, Inplay, Playup, Gamewave, Gamelook, PurplePlay, Playsense, Relook, Refind, Resense, Gamemind en Miplay.