Je hebt van die games die je maanden lang in de gaten houdt. Omdat ze je boeien, je er alles over wilt weten, en de game je gewoon aanspreekt. Maar je later totaal teleurstellen. Def Jam Icon

Def Jam: Fight For NY was voor mij een van de beste games. Niet alleen omdat ik van HipHop hou, maar de game was ook goed. Def Jam Fight For NY heeft zich weken, of zelfs maanden achter elkaar in mijn GameQube mogen bevinden. De lol die ik, maar ook mij vrienden met de game hadden was gewoon heerlijk. Toen Def Jam Icon uitkwam rende ik als een gek naar de winkel. Kocht de game samen met een PS3, want ik moet 'em toch ergens op spelen en mijn voorkeur ging eerder naar de zwarte krachtpatser van Sony dan de 360. Eenmaal thuis aangekomen kon ik wel janken. Wat een kutgame! De game deed alles fout. Was totaal anders dat het origineel, en had i.p.v. verbeteringen meer dingen die de game slechter maakten. Ja je leest het goed: Def Jam Icon is slechter, veel slechter dan Fight for NY. Het beeld ziet er niet uit. Vechten gaat voor geen meter, en de sfeer zit er al helemaal niet in.

[img="http://www.game-savers.com/wp-content/uploads/2007/03/def-jam-icon-screenshot-_3.jpg"] Bioshock

Volgens velen een van de beste games ooit. Maar ik denk er heel anders over. Ten eerste is de game niks voor mij, en mag ik er dus eigenlijk ook niet over oordelen, maar toch doe ik dat omdat ik de game wel heb gespeeld. Ik vond de gameplay zuigen. De gameplay met de handwapens als stokken en gereedschappen was goed uitgewerkt, maar de wapens vond ik minder interessant. Bioshock is een survival-horror-shooter, waarvan de shooter element het belangrijkst is. Maar op de hogere moeilijkheidsgraad vond ik dat je veel te weinig kogels had om er lekker op uit te schieten. En de recoil was zo nep als wat. De LMG ging recht naar boven, precies zonder enige afwijkingen. Dan denk ik bij mezelf: als je hoge recoil wilt doen, doe dat dan goed. En niet zo nep. Ik weet dat velen Bioshock wel een goede game vinden, en dat ik één van de weinigen uit de etnische groep ben.

[img="http://www.dougdobbins.com/wp-content/uploads/2008/05/bioshock_big_daddy_and_little_sister.jpg"]

[b]Assassins Creed

Assassins Creed zou een GTA-game worden in de middeleeuwen. Ja inderdaad. Maar de game is zo saai als wat. Er is niks te doen. Het enige wat je kan doen is mensen vermoorden. Altijd maar op dezelfde manier en met dezelfde wapens. Missies: Vermoord persoon A. Daarna mag je weer verder met B, enz. De game wist voor mij niet eens de helft van hype waar te maken. Assassins Creed is behalve saai en eentonig ook nog eens vermoeiend. Ik heb nooit zin om de game te spelen en als ik wel 's in een winkel ben, en er iemand aan eer verkoper vraagt wat voor game Assassins Creed is ga ik gelijk met een zucht naar buiten. Een verkoper die met een goedkope verkooppraatje de volgende ongelukkige met de game naar huis stuurt.

[img="http://gadgetsandtech.files.wordpress.com/2008/04/assassins-creed-wallpaper-2.jpg"]

Geschreven door dopsho