Namelijk een game waar ieder eerst een stage en een character selecteerd (wow wat nieuw) maar vervolgens wanneer het spel start, zie je een cinimatic dat afhangt van het omgeving en je personages.

Want in deze Fighting Game val je. Wat? Ja in elk level vallen de 2 spelers naar beneden en proberen elkaar ondertussen KO te slaan.

Stel: het spel begint door een cinematic dat de 2 spelers met elkaar in een vliegtuig vechten en dat de klep aan de achterkant open gaat en ze er alle 2 uit vallen met toevallig maar 1 parachute die ook in de buurt rond vliegt.

Dan begint het spel echt, ram elkaar knock out, en wanneer dat gebeurd kan je als eind cinematic te zien krijgen dat de winnende speler de parachute weet te vinden, omdoet en de val overleefd.

Dat was 1 setting, je kan nog meerdere val levels bedenken. bijvoorbeeld van een waterval of van een hoge rots, van flats in een stad. alles wat maar een beetje hoog kan zijn. En het universum heeft nog geen grenzen (omdat het "nog" geen game is) dus je kan het een SciFi tintje meegeven om een fantasy iets, of alles wat je kan bedenken.

Als dit spel gemaakt zou worden zou ik me wel een beetje genaaid voelen omdat ik dit nu bedenk. Maar aan de andere kant zou ik het wel willen spelen en kijken of het aan mn verwachtingen zal voldoen.