Er was eens...

Momenteel ben ik inhoudelijk met de site bezig. Ik ben aan het kijken wat voor een soort inlogsysteem ik ga maken. Hoe het gebruikersprofiel eruit moet zien en ga zo maar door. Het is een hoop getest en geknutsel maar langzamerhand gaat het steeds sneller en soepeler.

Ik heb gekozen voor een statische achtergrond, dit houdt in dat die niet beweegt. Verder heb ik het vrij strak gelaten. Ook is er de keuze uit drie kleuren voor bepaalde titels. Qua functionaliteit voegt het weinig toe, maar het is wel grappig om te zien. Ook heb ik een forum geïntegreerd + een enquête programma wat voor bepaalde onderzoeken erg handig kan zijn!

Categorieën

Hieronder volgt een voorbeeld van de uitleg op de website, ik ben benieuwd of dit jullie aanspreekt. Uiteraard is het onder voorbehoud:

Gamemind biedt een aantal categorieën, wat zijn ze en wat doen ze? Hieronder hebben we ze op een rijtje gezet.

GameSpecial - In deze categorie bekijken we één specifiek onderwerp. Dit kan de muziek uit een game zijn of de omgeving. Vaak zijn dit grote artikelen die als thema's behandeld worden. Elke week een artikel bijvoorbeeld.

GameHistory - Elke game heeft zo een geschiedenis. De één zal iets spectaculairder dan de andere zijn. Maar het kan erg leuk zijn om te weten te komen hoe een game tot stand is gekomen. Hoe de media het destijds oppakte en wat de verwachtingen waren en of die ook zijn waargemaakt.

InGame - Ingame is een video van zoals de naam al zegt beelden van een game tijdens het spelen. Onder het spelen zal de game van informatie worden voorzien. Deze categorie kan spoilers bevatten van de game omdat we ingame beelden schieten. Houdt daar dus rekening mee.

GameVisie - Gamevisie geeft een visie van Gamemind over een game. Dit zullen vaak filosofische benaderingen zijn. Waarom is de game gemaakt. En waarom zitten er juist die elementen in? Draagt de game een grotere boodschap met zich mee? En meer van dit soort benaderingen.

Mijn vraag van de week

Hoe vaak verwachten jullie artikelen te zien op Gamemind? En advertenties/inkomsten hoe zal ik die verwerken? And last but not least ben ik nog iets vergeten?

UPDATE:

Je kunt nu de site even online bekijken. (tot circa 9:00 8-12-11) Nog niks is definitief. Content ontbreekt! De basis klopt nu wel redelijk.

http://www.gamemind.nl

Afgelopen en ga weer verder :)