Ongeldig

In totaal zijn 39 geldige titels genoemd, ja dat is een hoop! Games zoals Grand Theft Auto V en Tomb Raider kunnen we (helaas) niet meenemen. We moeten streng zijn. Het lid Lawnmower Sauce mag zich de ware kampioen noemen wat betreft het noemen van titels  die niet in 2012 uitkomen, gefeliciteerd.

Het is natuurlijk ook niet gemakkelijk met de hedendaagse taferelen van het uitstellen en verplaatsen van titels. Uiteraard zullen jullie wel benieuwd zijn naar jullie eigen top 10. Laten we daarom maar meteen onderaan de lijst beginnen!

Nummers 10 tot en met 5

Op nummer 10 vinden we een game die recentelijk is uitgekomen. Het gaat hier om de First person shooter Borderlands 2 van Gearbox Software. Op plaats 9 vinden we opnieuw een titel die net uitgekomen is, FIFA 13. Deze game heeft zich door de jaren heen wel bewezen en nader verklaring is niet nodig. Op nummer 8  vinden we Hitman Absolution. De game die volgens de ontwikkelaar makkelijker is dan het voorgaande deel, op 20 november is het aan ons om daar over te oordelen. Op nummer 7 vinden we opnieuw een hoop geweld deze keer wat minder geheimzinnig. Het gaat om MoH Warfighter! Dan op naar 6! Een nieuwe trilogie die vervolgd na deel 3. Ik heb het over Halo 4. Op 6 november is het zover.

Nummer 5 tot en met 3

We blijven maar in de shooter hoek want op 5 vinden we Call of Duty Black Ops 2. Zal er vernieuwing zijn? Op nummer 4 vinden we een nieuwe titel. De bewaker van de Koningin zit in de problemen doordat de koningen er niet meer is, op de vlucht of het tegenovergestelde? Dishonered verschijnt binnenkort.

Top 3

We zijn aangekomen bij de heuse top 3! De nummers 10 tot en met 3 zaten elkaar dicht op de hielen. Nu beginnen we toch echt duidelijke verschillen te zien. Met 56 punten staat de al uitgekomen Mass Effect 3 voorlopig veilig. Shepard leeft duidelijk nog wel bij de fans van de serie. De nummer twee heeft Mass Effect 3 al behoorlijk ver achter zich met maar liefst 94 punten! We gaan van de Normandy naar de jungle, toeval? Wie weet. Het gaat hier natuurlijk om Far Cry 3. Psychopaten als vijand? Het is mij nog niet duidelijk.  Wat ik wel weet is de allereerste nummer 1! Van de warmte naar de koelte van zowel de omgeving als het omleggen van de vijand. Vrijheid in de omgeving en geslotenheid in iemands hoofd. Ik kan het hier  natuurlijk alleen maar over Assassins Creed 3 hebben!

Volgende keer en resulaten

Deze edite heb ik zelf gemaakt en geschreven (Pro-Rick) de volgende keer mag Akram Lechheb zich bewijzen! Dit weet ie nog niet, maar nu waarschijnlijk wel... De resultaten ga ik natuurlijk voor een hoop geld verkopen, haha ;-) Nee, dat doe ik natuurlijk niet. Ik zal ze naar mijn server uploaden en de link hier neerzetten zodat jullie erbij kunnen! Dank voor het mogelijk maken van dit idee.


http://www.gamemind.nl/uploads/Top10Community.docx