Het stoppen

Zoals vermeld is dit mijn laatste artikel. Mijn account is al verwijderd dit heb ik zelf besloten ik ben dus niet verbannen van de site voor alle duidelijkheid! Ik ben het zoals jullie misschien wel bekend is niet eens met de ontwikkeling van de site. Het zijn niet zo zeer de artikelen al vind ik die in vergelijking met voorgaande jaren er wat op achteruit gaan. Het gaat mij om de interactie tussen de leden onderling en de daarbij horende gevolgen die er eigenlijk niet zijn. Ik erger me aan de discriminerende toon die gezet wordt naar andere leden, soms zelfs racistisch. Dit vind ik uit den boze en ik vind dat een redactie hier hard tegenin moet gaan en ze moet verwijderen. Dit gebeurt gewoon niet of onvoldoende. Tevens vind ik het spijtig dat er weinig wordt gedaan met het reactiesysteem, hier is vele malen om gevraagd en vervolgens niets meegedaan. Als laatste punt wil ik de vele spam-accounts nog even benoemen, dit is gewoon te slordig voor woorden. Ik heb begrepen dat de redactie te weinig personeel heeft, alleen ik kan genoeg dingen bedenken die dit probleem gratis oplossen, ik noem een beperkt aantal leden die reacties mogen verwijderen?

Omdat ik al vaak genoeg het probleem heb aangekaart had ik in het verleden besloten om te stoppen als er niets meegedaan wordt. Jammer genoeg is die dag aangekomen en ik houd voet bij stuk. Dit is natuurlijk erg spijtig maar wel een duidelijk signaal naar de redactie toe.

Omdat jullie hier niets aan kunnen doen maak ik toch nog even de Top 10 af. Jullie hebben met zijn allen al veel tijd besteed aan het bedenken van een top 10! En dan kan ik dat natuurlijk niet zo maar laten liggen. Het is een select groepje die het voor de rest verpest en daar moeten jullie niet onder lijden.

Community Top 10

De top 10 van oktober heeft ontzettend veel reacties opgeleverd! Maar liefst 51! Het ging in vergelijking met de voorgaande maand al vele malen beter want er zaten lang niet zoveel titels tussen die niet in 2012 uitkomen. Bepaalde leden hadden dat wel maar die hadden dan weer een nummer 11 waardoor alles opschoof. Soms lukte het gewoon ook niet om een top 10 te vormen en dat maakt ook helemaal niet uit. We tellen de zes titels die je dan wel hebt gewoon mee.

In totaal zijn er nu 64 titels in de lijst. Er zijn nieuwe titels bijgekomen en de snelste stijgers daarvan zijn Gameglobe een browser game en Minecraft voor de Xbox 360 oftewel XBLA. Helemaal onderaan staat Mark of The Ninja deze maand. Maar welke staan er bovenaan! We zullen ze even snel onder elkaar zetten en daarna gaan we door met de totale top 10, dus alle gegevens bij elkaar opgeteld!

Oktober

1.Assassins Creed 3

2.Halo 4

3.Far Cry 3

4.Mass Effect 3

5.Dishonerd

6.NFS: Most Wanted

7.Forza Horizon

8.Call of Duty: Black Ops 2

9.Guildwars 2

10.Hitman Absolution

Top 10 Totaal

En dan nu in tekst vorm om de spanning er lekker in te houden de totale top 10! De game die het net weer gewonnen heeft van Borderlands 2 is nu ook weer FIFA 13. Met een punt verschil op plaats negen vinden we Need For Speed: Most Wanted. Het is alweer op het randje wat ook toepasselijk is voor deze game want ik heb het over Hitman Absolution op plaats 8, nog een paar dagen en dan kan deze game zich gaan bewijzen! Onlangs uitgekomen en opnieuw redelijk ontvangen de titel die altijd voor een hoop rumoer zorgt, Call of Duty: Black Ops 2 plaats 7. Op nummer 6 vinden we weer een racegame, Forza Horizon. De concurrerend van Hitman Absolution qua sluipen, Dishonored op plaats 5. Het is deeltje 3 maar staat op plaatsje 4, het gaat om Mass Effect 3.

Op naar de top 3! Op nummer drie vinden we deeltje vier maar op de derde plek, Halo 4! Een ongelofelijk verrassing al zeg ik het zelf, lid Wilbertus had zo ook zijn twijfels bij de nieuwe studio. Snel door naar nummer 2! Is het dan toch Far Cry 3 op nummer 1 geworden? Nee, helaas fans. Deze is te vinden op plaats twee. En welke game staat er dan op nummer 1 in de enige echte community top 10? Natuurlijk Assassins Creed 3 net zoals de vorige maand!

Afsluitend

Beste lezers dit was mijn laatste artikel. Ik heb een leuke tijd op gamer gehad en ben met interessante mensen in aanraking gekomen. Een website is zo goed als haar community. Ik wens jullie nog veel plezier en hoop dat jullie begrip hebben voor mijn symbolische actie. Ik zal het document weer uploaden naar maar server en hieronder plaatsen (inmiddels gedaan zodat jullie de top 64 kunnen zien met alle gegevens erbij). Nogmaals dank. Ik wens jullie en gamer een goede toekomst toe.

M.v.g.

Rick de Vries (Pro-Rick)

http://www.gamemind.nl/uploads/Top%2010%20Community%20Okt.docx