Het voorgerecht
Stokbroodje kruidenboter (de demo)

Een heerlijk vers stokbroodje geserveerd met een ambachtelijke kruidenboter. Dit voorgerechtje van de zaak prikkelt uw eetlust en geeft u, terwijl u wacht, alvast een voorproefje op een smakelijke avond. Voor liefhebbers smaakt het stokbroodje naar meer. Sceptici zijn welkom om hun menukeuze nogmaals onder de loep te nemen.

Carpaccio (de downloadable game)

De sterke, heldere smaak van de flinterdunne ossenhaas brengt uw smaakpapillen in een goede werksfeer. De zorgvuldig uitgestalde garnering laat uw ogen ook een hapje meeprikken. De carpaccio proeft als een hoofdgerecht, doch het flinterdunne postuur verraadt zijn ware aard.

Garnalencocktail (het puzzelspel)

Met dit gerecht heeft u een zee van heerlijkheden binnen handbereik. De garnalencocktail is een gewaagde keus uit het menu, maar voor de kenner een zekerheid die niet zozeer de tong maar des te meer de hersenen stimuleert.

Het hoofdgerecht

Caesar salad  (de sandbox-game)

De grofgesneden groentes brengen structuur in deze heerlijke chaos, die is overgoten met een luchtige dressing. De simpele bereiding van de Caesar salad lijkt verstoken van inspiratie, maar wie speels genoeg is te graven in zijn fantasie, stuit op een onuitputbare voedselbron.

Kip saté* (de actie-RPG)

De kipsaté is een ode aan de postmoderne Bourgondiër die zijn honger niet onder stoelen of banken, maar liever in zijn mond steekt. Hoewel dit generiek ogende gerecht  inboet aan variatie, is zijn speerpunt dusdanig scherp dat het geheel u uitermate tevreden naar adem doet snakken.

Zelfgemaakte hamburger* (de westerse RPG’s)

Het is geen schande dat de twijfel toeslaat of deze uitgestrekte vleesmassa wel in zijn totaliteit te behappen is. Geniet in de tussentijd gerust van de vegetatie of richt uw plunderdrang tot de aardappelsculpturen. De zelfgemaakte hamburger vult met gemak uw maag en zelfs uw slokdarm. Dit terwijl uw mond wijd openstaat van verbazing over de hoeveelheid onverteerd materiaal die u nog voor de boeg heeft.

Spareribs in honingmarinade* (de 2d-platformer)

Voor wie niet schroomt om zijn handen vuil te maken en terug te keren naar de essentie. Door tot op het bot de oerdriften van de mens te vieren, levert dit gerecht een authentieke kijk op de oppervlakkigheid van ons bestaan. De spareribs zijn een overblijfsel van een ooit met uitsterven bedreigde traditie.

Koudgerookte zalmfilet* (de Japanse RPG)

Laat de tijd die het ons gekost heeft u deze delicatesse voor te kunnen schotelen gerust wederklinken in een portie geduld van uw kant. Het verloop van tijd geeft ons bestaan betekenis, zo ook de bereiding van de zalmfilet die wij aan u presenteren. Heeft u daar geen boodschap aan, voelt u zich dan vrij om de tijd te doden. De koudgerookte zalmfilet heeft de consumptie van tijd tot kunst verheven. Maar niet voordat u leert hoe de vork in de steel zit, pas dan is de tijd rijp om geslacht te worden en werpt zij haar vruchten af.

*wordt geserveerd met verse salade en eigengemaakte friet/aardappelpartjes

Het nagerecht

Crème brulée (de FPS)

Dit is een zoete inval. Breek het glas en sla alarm, er heeft een smaakexplosie plaatsgevonden. Maar geen paniek, u hoeft niet van tafel, eet vooral rustig verder. Dit nagerecht schiet het glazuur met dodelijke precisie van uw tanden en laat het dunne laagje verhaal doorzeefd achter. De opgeklopte kern zal u echter stijf doen staan van adrenaline.

Koffie verkeerd (de sociale netwerkgame)

Zonder uitzondering een verkeerde keuze, doch uitzonderlijk geschikt voor wie wel de slagroom en niet de taart wil. Deze koffiedelicatesse is makkelijk verteerbaar, maar voor de hartige liefhebber lastig serieus te nemen als volwaardig toetje.

Chocoladetaartje (de partygame)

Leef uw cacaofantasieën uit op deze gezondheidsgevarendriehoek. Enkel onder begeleiding van mee-eters te consumeren. Dit taartje is al even verzadigend als onverzadigbaar en is met recht een brok chocola in uw maag.

De drankenkaart

Cola (Het sportspel)

Alsvloeibare suikerinjectie het aangewezen drankje voor de echte zoetekauw. De cola laat u bij iedere slok achter met een flinke nadorst, die enkel te lessen is door nog een teug te nemen. Wij waarschuwen u daarom voor overmaat, maar zijn niet uit op spelbederf. Wij zullen uw bijdrage dan ook onvoorwaardelijk tegemoet zien.

Bier (de MMORPG)

Een helder biertje dat het contrast tussen een lichte smaak en een zware afdronk vertroebelt. Het bierspel is een interactieve opvoering, die het aandurft om zijn repetitie en première in omgekeerde volgorde op te dienen. De roes waarin de deelnemers zich bevinden wordt pas uitgeslapen wanneer het doek definitief valt.

Wijn (de RTS)

Onze wijn is rijk aan kennis en ervaring en mag een geduchte tegenstander genoemd worden voor ieder die zich hiermee denkt te kunnen meten. De wijn is bereid met geduld en ademt karakter uit. Wie niet meteen toehapt, plukt daar later de vruchten van.

Het schoteltje

Pepermuntjes (de flashgames)

Voor wie wil en wie moet. Wie zich niet aan de pepermuntjes vergrijpt, riekt naar pretentie, wie dit wel doet, naar zichzelf.