Het spreekt voor zich dat ik werkelijk sta te popelen om in het vliegtuig te springen en in Los Angeles al die toffe nieuwe games te spelen. Ik ben nog net niet elke dag mijn vingers aan het strekken voor de nodige flexibiliteit die ik ongetwijfeld nodig ga hebben. Kramp in mijn vingers zal ik toch wel krijgen van al die games en teksten die ik ga schrijven.

Zondagochtend vertrekken we vanaf Schiphol naar de zonnige Amerikaanse stad. Ik word vergezeld door Gamer.nl-redacteur Marco Edelmans en freelancer en GamesGuide-hoofdredacteur Simon Zijlemans. Daarnaast zullen Jelle van Es en Chris Glerum van onze zustersite InsideGamer meegaan. Voor het beeldmateriaal hebben we videoredacteur Philip van der Eijk bij. Een gezellige en bonte groep dus.

We hebben een heerlijke villa gehuurd in de heuvels van Beverly Hills, waar we elke nacht na hard werken en feesten enkele uren bij kunnen komen, in bed of in het zwembad. En natuurlijk gaan wij alles op alles zetten om op de meest vreemde tijden het Nederlands elftal te zien voetballen.

Maar het belangrijkste blijft op de beursvloer rondlopen en de persconferenties bijwonen. Waar ik de conferenties vroeger met spanning via mijn computer volgde, mag ik er nu zelf zitten. En laat deze E3 nou ook nog eens ouderwets groot gaan worden. Mijn geluk kan niet op.

Ik ga samen met de andere redacteuren en een hele sloot aan getalenteerde redacteuren die thuis als een bezetene nieuws tikken mijn best doen om jullie op de hoogte te houden van alles wat op E3 maar getoond wordt. Hopelijk kan ik je een beetje het idee geven dat je er zelf ook bij bent!

Voor extra details en informatie over mijn avonturen op E3, kun je mijn Twitter volgen: twitter.com/michelmusters