Uitgespeeld en nu?

Na een dagje (ongeveer 5 tot 6 uur) hersendood op verschillende verscholen mannetjes schieten ben je er doorheen. Je Hebt Army of Two uitgespeeld. Op zich helemaal niet zo erg. Het waren 6 leuke uurtjes, nooit echt spannend of verrassend, maar toch leuk. En voor de 20 euro die het spel nu kost is de prijs per uur al bijna acceptabel.

Hebbe, hebbe, hebbe..!

Wat na het uitspelen resteerd is de online modus, maar ik ben niet zo'n online gamer, dus blijft er voor mij over om het spel nogmaals uit te spelen op de "proffessional" modus. Dan wil ik enkel wel eerst alle wapens op en top gepimpt hebben, zodat ik alle wapens eens goed kan uitproberen. Mijn eerste verassing was dat ik na het uitspelen al de beschikking had over alle "primary weapons". De uitdaging om al die wapens aan te schaffen was dus al weg.

Dan blijft de uitdaging om je wapens te gaan pimpen. Nu is dat ook een kostbare bedoeling en alleen daarvoor wil ik het spel niet continu gaan doorlopen, dus koos ik voor de optie "continue form checkpoint". Hierdoor kwam ik net voor het "eindgevecht" met Clyde terecht. Aangezien dit "gevecht" binnen 5 minuten geklaard kan zijn heb je binnen 5 minuten dus weer 20.000 dollar verdiend. Op die manier kun je een stuk sneller je wapens "upgraden en pimpen" dan telkens de hele campaign te doorlopen.

Zover mijn kleine tip voor die mensen die het spel hebben of uit de budget bakken gaan graaien EN die ook nog eens graag alles "vrijspelen".