Aankomende zondag vertrek ik namelijk naar het "land van de kansen", om aldaar verschillende bedrijven en universiteiten te bezoeken onder het kader studiereis. Aangezien het thema van deze studiereis Simulatie & Gaming is (en ik geen zin heb om een eigen blog op te zetten) leek het mij wel een leuk idee om de reis vanaf deze site te verslaan.

Niet alles wat ik zal zien zal direct even interessant voor lezers van Gamer zijn, maar andere bezoeken  juist weer heel erg. Zo gaan we onder andere langs het hoofdkantoor van Microsoft, Valve Software en Disney Interactive. Daarnaast bezoeken we allerlei bedrijven die bijvoorbeeld werken met serious games (spellen met een educatief doel) of nieuwe besturingsmogelijkheden (wat dacht je van een handschoen om de computer mee te besturen) . De nieuwste dingen achter de schermen van de games en simulatie-industrie dus. En hoewel ik nu nog niet kan zeggen hoeveel ik daarover daadwerkelijk inhoudelijk mag plaatsen (reken niet op een onthulling van Half-life Ep3 via mij) lijkt Gamer mij bij uitstek de plek om deze blog bij te houden.

Dus kijk vanaf aankomende maandag geregeld naar mijn profiel, want wie weet heb ik wel iets heel interessants te melden. Volgen via twitter kan ook [@Daeda88]. Meer informatie over mijn reis kun je vinden op www.pixel2010.nl

Groet,

Gijs