Sfeer in video games

Als er iets is dat belangrijk is dan is dat wel sfeer in video games. Wat ik interessanter vind is om te bedenken wat zo'n sfeer nou is. Ik vind een sfeer leuk waarbij je speelt door landelijke dorpjes in combinatie met verlaten kerken. Maar iemand anders vind het weer heerlijk om te spelen in Japan. Wat is sfeer? Volgens een vriend van Fantje die ik wel A link to the past noem is sfeer iets dat je moet voelen. Ik denk dat hij hierbij een goed punt heeft, ik denk hierom dan ook dat sfeer erg persoonlijk is. Maar genoeg van dit (slappe)gelul wat ik moest doen omdat het anders niet games gerelateerd was.

Fantje gefeliciteerd

Ik ken fantje als iemand die je misschien wel kan zien als de meest actieve user van Gamer.nl. Onze (oli)fant heeft vandaag de 10.000 posts mijlpaal gehaald. Als er iemand dedicated aan het posten is dan is hij het wel, verder is zijn gamerscore voorbij de 30.000. Om deze dingen te vieren heb ik het volgende:

[img="http://weblogs.vpro.nl/villalive/files/2007/04/taart-1.jpg"]

Verder zal ik haar even langs sturen:

[img="http://www.videogamesblogger.com/wp-content/uploads/2008/08/gemma-atkinson-red-alert-3.jpg"] Laatste woorden

Ik ben benieuwd wat Gamer.nl voor jou in petto heeft, ik denk dat iedereen nauwelijks kan beseffen wat dit betekent. 10.000 posts en dan te bedenken dat je later bij Gamer.nl bent gekomen dan ik. Ik voorspel, geluk, liefde en voorspoed in al het andere. Geniet van je postcount!

Grz

Een loyale Gamer.nl bezoeker

MetalSonic