Maar ik ga het niet hebben over de toekomst hoe spannend deze ook is, maar over onze gamehistorie. De pracht en praal van ons gameverleden daar besteed ik nu aandacht aan. Ik wil de archeoloog uit hangen en de verloren schatten opgraven die onze geschiedenis aan games rijk is.  Maar ook de grootste rampen in de gamegeschiedenis zijn boeiend. 

Ik hoor jullie al zeggen: maar dat is toch niet origineel, er zijn al zat sites die dit doen, wat voegt informatie over oude games toe aan gameNIEUWs?

Ik wil mijzelf ook niet vergelijken met bijvoorbeeld angry videogame nerd of iets in die richting. Sterker nog ik heb groot respect voor deze man(nen). 

Maar toch vraag ik aan jullie het volgende: Zouden gamer.nl leden het leuk of interessant vinden als ik op regelmaat een retroreview geef over oude games? 

Het lijk mij erg leuk om te doen, het is mijn passie en ik vind het leuk om erover te praten. Tevens kan ik op deze wijze beter leren schrijven. En ik vind het leuk om mijn steentje bij te dragen aan de gamer.nl community, omdat ik al vanaf het begin (2005?) deze site bijna dagelijks volg. 

Als hier genoeg animo voor is dan wil ik graag weten wat jullie hierin terug willen zien of van mij verwachten en zal ik proberen eens peer week of per twee weken (afhankelijk van mijn vrije tijd) een retroartikel of review schrijven en hier posten.