Het leek haast te mooi om waar te zijn: om Singularity, de nieuwe actiegame van Activision die deze zomer voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3 verschijnt, wat bekender te maken onder de bezoekers van deze website, was er een wedstrijd waarin de vetste prijzen gewonnen konden worden.

Wat dacht je van een speciale Xbox 360 en PlayStation 3 die helemaal in de stijl van Singularity gemaakt zijn? Natuurlijk komt daar ook de game zelf bij, maar het mooiste is nog alle games die Activision in 2010 uitgeeft, geheel gratis op je deurmat. Van Blur en Star Wars: The Force Unleased tot Transformers: War for Cybertron en True Crime.

Het enige wat je moest doen is bewijzen dat je een tijdreiziger bent. Bijvoorbeeld door jezelf in een afbeelding van een historische gebeurtenis te shoppen, of heel creatief een eigen tijdreismachine namaken en een foto ervan opsturen.

Of je maakt natuurlijk een echte tijdreismachine. Dat heb ik gedaan en om te bewijzen dat hij werkt, schrijf ik deze weblog in 2011. Ik kan jullie vertellen dat mijn inzending zo goed was dat het heeft gewerkt! Ik heb alle games die Activision in 2010 uitgegeven heeft mogen spelen en ik kan jullie vertellen: Singularity is genieten geblazen, helemaal voor zo'n tijdreiziger als ik.

Je kunt zelf ook meedoen. Je moet gewoon je bewijsmateriaal voor 5 juni 2010 opsturen naar deze website. En ik mag dan wel gewonnen hebben, maar er maken heel veel mensen kans op deze vette prijzen. Daarbij, misschien heb jij wel de kracht om de tijdlijn te veranderen... al hoop ik natuurlijk van niet!