De gene die dit soort fratsen uit haalt is namenlijk Failsnorviganza. En al haat ik het om vingers te wijzen naar mensen bij deze vind ik het niet zo erg. Slachtoffer gedrach wil ik eigenlijk ook niet vertonen en dus zal ik ook proberen om tot een minimum te houden. Ik heb verschillende manieren om het te bewijzen.

In het artikel ''Killstreaks vermoordden Modern Warfare 2'' wou ik in de nacht om 04:00 de slechte naam van MW2 verdedigen door te reageren op Failsnorviganza dat je geen echte mening kan hebben als je het spel nog niet eens gespeeld hebt.

Enkele minuten na de reactie die hij gaf duurde het slechts enkele minuten voordat ik mijn account van -120 naar -200 en uit eindelijk -350 zag gaan was er gelijk het eerste wat mij opviel dat niet al mijn reacties in de min waren gegooid tot pagina 23. Waarom mij dit opviel was omdat ik al eerder volledig in de - ben gegooit tot aan die reacties die uit eindelijk weer door een bondgenoot in de + zijn gezet (Dit heb ik al eerder aangegeven in de webblog van Rulero dat ook over het rating systeem ging) . In andere woorden hij heeft het al eerder bij mij gedaan.

Het tweede wat me opviel is dat ik een discussie had met Failsnorviganza en dat ik gewoon de minuut later in de - wordt gegooit en dan 10/20 minuten later pas een reactie krijg.

Het derde en laatste punt wat mij opvalt is als je mijn aantal reacties (300) plus mijn opgetelde comment beoordeeling (-350) doet dat je dan het getal krijgt dat ik eigenlijk had voordat ik ooit in de - ben gegooid. 300 + -350 = -50 (en ik zal toen de tijd ongeveer op de -40).

Als laatste wil ik aan iedereen meegeven vooral geen discussies te gaan beginnen over MW2 met Failsnorviganza. Want als hij het niet met je eens is kun je verwachte dat hij gaat Rage en je account gaat lopen spammen met -tjes xD. Tja ik heb alles gezegd wat ik kwijt wilde en nu is het de vraag of jullie me willen geloven... En wat denken jullie hier over? Ik weet dat ik zeker ook niet de liefste ben maar dit wou ik even duidelijk maken.