Ik ben laatst verdwaald geraakt in een gameshop. Ze hadden games die ik nog nooit in mijn leven heb gezien. Japanse pareltjes, Duitse games die (vaag genoeg) niet of moeilijk in Nederland te verkrijgen zijn. Maar goed, even naar het onderwerp van de blog.

Ik ben laatst een actie tegen gekomen van jawel, de PS Vita, de wifi versie van de handheld console voor 140 euro plus gratis een game en een 8GB kaartje. Nou weet ik wel dat het een algemeen goed apparaatje is, maar toch wou ik even jullie mening ervan weten en of het de prijs waard is. 

Er zijn natuurlijk talloze reviews die uitleggen hoe goed, of juist niet het apparaat is. Maar toch wil ik ook even gebruikers ervaringen lezen, want dat voelt toch net iets anders aan en daarbij, de prijs verhouding is iets anders aangezien de meeste reviews nog uitgingen van de beginprijs.


In ieder geval dank ik jullie alvast voor jullie hulp. 

- Akram