Gotta catch them all?

Zelfs dat principe is nog onbekend! Inmiddels zijn er al wel beelden verschenen en op die beelden is een RPG-achtige structuur te zien. De game ziet er grafisch gezien net zo uit als de vorige games. Maar de personen, oftewel de personages hebben een complete make-over doorgemaakt. Zoals ze in de trailer te zien zijn hebben ze het bekende Japanse sausje erover heen gegoten. Meer detail en puntig haar.

Nobunaga's Ambition wat sommigen misschien herkennen is al een bestaande game. De game was een turn based strategy dat plaatsvond in Japan. Voeg daar Pokemons aan toe en je hebt een nieuwe game. Ook is de regio waar het zich afspeelt onthult namelijk de Ranse regio. Ook kun je net zoals in de vorige games kiezen tussen een mannelijk of vrouwelijk hoofd karakter. Welke keuze je ook maakt je start met een Evee.

Tot zo ver en niet verder

Verder is er nog niet al teveel bekend. En omdat ik geen Japans spreek of lees, moet ik diep graven om informatie te verzamelen. En voor de mensen die andere artikelen van mij lazen. Ik heb bij Gamemind nu bijna alle categorieën gevuld.

Video zal vast niet werken bij gamer.nl (klopt). Hieronder alsnog de link.

https://www.youtube.com/embed/u34bzH5Eo04