Met alle patches de laatste maanden die DICE heeft gedaan is er veel veranderd, dat geld natuurlijk ook voor de support class, maar hier staat beschreven wat de beste manier is om in battlefield 3 de assault class te overtreffen(dit aangezien deze de meest gebruikte class in battlefield 3 is, en omdat deze class het bijna altijd wint van iemand die support speelt).

 

hier is mijn setup dan.

weapon: m27iar, dit omdat dit een goede all rounder is, niet te hoge recoil,redelijk hoge vuursnelheid en erg goed voor de run 'n gun speelstijl.

attatchments:

de kobra RDS:(mijn persoonlijke voorkeur)

de foregrip:als je schiet heeft het wapen een vervelende recoil naar rechtsboven, met de voregrip is dit weg

de heavy barrel: hier draait het allemaal om, met de heavy barrel is je m27 bijna een super nauwkeurige assault rifle met een magezine van 46 kogels en is hij ook nog 2x zo accurate als een assault rifle(alle LMG's hebben dit overigens)

sidearm: m1911, hoewel hij maar 9 kogels heeft is hij om de een of andere reden een stuk accurater op afstanden dan andere sidearms, maar de sidearm is eigenlijk ook persoonlijke voorkeur, dus een glock 18 werkt net zo goed.

explosives: c4, dit omdat je vallen kunt zetten voor aankomende tanks, een mcom kunt beschermen door van een afstandje alles in de buurt van de mcom te vernietigen als een vijand hem probeert te armen, je voor kamikaze kan gaan spelen en je ook nog eens een een muur kunt maken als die er nog niet is.

specializations: squad granade, je hele squad krijgt extra granaten, die altijd wel erg handig zijn.

squead explosions, voor extra c4 aangezien deze een lange tijd nodig hebben om weer te krijgen als je bij een ammobox staat.

Ik hoop dat het helpt, see you on the battlefield.