Vaak online gamen

 

Ik speel vaak multiplayer games zoals : FIFA, BF3 en etc. Dat zijn eigenlijk de standaard games die ik altijd wel speel. Erg leuke spellen als je het mij vraagt, maar alles wordt een keertje saai toch? 

Met FIFA 12 vind ik de scheidsrechters gewoon te irritant voor woorden.

Met BF3 ben ik al lvl 51 en bewaar nog de B2K maps voor later, want alle andere maps vind ik nu saai worden. Ik wacht nog op een nieuwe DLC van DICE btw...

Urban maps zoals Grand Bazaar en Operation Metro zijn haast niet meer te spelen zonder het gebruik van een USAS-12. Er zijn blijkbaar nog vele CoD spelers die BF3 aan het spelen zijn, want ze begrijpen het woord 'samenwerken' nog niet helemaal. Gelukkig is dit niet overal.

Singleplayer games

 

Tja, deze maand heb ik maar eens lekker even GTA IV weer erin gestopt, even gewoon doodleuk het verhaal opnieuw beleven en mijn geheugen ervan weer opfrissen. Heb me er weer uren mee vermaakt. Hetzelfde met Read Dead Redemption. Dit even om weer eens niet eens die 'win' gevoel te hebben waarbij je handen gaan zweten en etc. wat je altijd bij multiplayer spellen hebt, maar gewoon eens leuk ontspannend gamen. Dat gevoel heb ik voor lange tijd gemist.

 

Uncharted 3

 

Omdat ik zoveel online ga gamen, mis ik weleens andere releases. En ook Uncharted 3. Ben daarvoor nog nooit met de serie in aanraking gekomen, erg stomme actie van mij achteraf gezien. Ik zag hem in de eplaza staan voor 30.- en dacht bij mezelf: ''Is dit nou de geliefde PS3 exclusive waar zoveel negens en tienen voor werden uitgedeeld? Dan maar eens proberen dan.''

En ja, de reviewers hadden gelijk. Dit spel is gewoon zo fucking vet, van het begin tot het einde, tussen die tijd kwam geen een andere spel meer in mijn PS3. En dan nog erbij denken dat mensen zeggen dat Uncharted 2 nog beter is. Grafisch klopt het ook allemaal.

 

Spijt

 

Ik heb nu achteraf gezien erg veel spijt ervan dat ik altijd online ging gamen en weinig tot nooit eens een singleplayer game kocht. Deze snel geschreven blog is dan misschien niet zo goed als alle andere blogs hier. Maar ben je toevallig net als ik een fanatieke online gamer die tot diep in de nacht de zelfde game dag in dag uit speelt? Ga voor de verandering eens naar je dichtsbijzijnde gamewinkel en ga eens een singleplayer game spelen..

 

Sorry voor deze snel en slorig geschreven blog, dus type- en/of leesfouten voorbehouden.